Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M&S Matbud Reda Herbapol Klęka SA
nowa Tactiek #Nemedio_SC
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
33 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten good
adequate Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Trzciński speelt de bal door. Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abruscato onderschept slim de pass. Abruscato haalt uit met een fantastische trap. Løvberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Tosik de bal. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski passt de bal met de wreef. Harasiuk rent richting de bal. Harasiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pasławski passt de bal met de wreef. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski rent richting de bal. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk haalt uit met een fantastische trap. Løvberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Abruscato met een sublieme pass. Harasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk onderschept slim de pass. Harasiuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Del Soldato is nu in balbezit. Corradini verovert de bal door een tackle van achteren. Corradini geeft een lange en hoge pass. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiorana geeft de bal voor. Abruscato bereikt de bal nog maar net als eerste. Abruscato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Tosik geeft een lange en hoge pass. Daar is Harasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abruscato rent richting de bal. Abruscato geeft een lange en hoge pass. Pasławski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Del Soldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Soldato geeft een lange en hoge pass. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 60%, Herbapol Klęka SA 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M&S Matbud Reda - Herbapol Klęka SA 0:0

47e minuut.
Trzciński speelt de bal door. Garioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski onderschept slim de pass. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Løvberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Trzciński rent richting de bal. Trzciński geeft de bal voor. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel. Løvberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Herbapol Klęka SA 0:1

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pasławski stond buitenspel. Havenaar komt het veld opgelopen. Gutermann komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pasławski rent richting de bal. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar passt de bal met de wreef. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wille komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Havenaar zal de hoekschop nemen. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wille passt de bal met de wreef. Havenaar rent richting de bal. Garioni begaat een overtreding. Garioni krijgt een gele kaart. Havenaar raakt geblesseerd tijdens het duel. Abruscato met een snel genomen vrije trap. Harasiuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Havenaar onderschept slim de pass. Havenaar met een sublieme pass. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Løvberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Janosik met een sublieme pass. Luciak rent richting de bal. Luciak met een sublieme pass. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Løvberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 71%, Herbapol Klęka SA 29%.
M&S Matbud Reda - Herbapol Klęka SA 0:1