Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herbapol Klęka SA M&S Matbud Reda
#Nemedio_SC Tactiek nowa
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
33 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
53.9 gemiddelde waardering 31.2
very good Schieten average
formidable Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Maione bereikt de bal nog maar net als eerste. Maione geeft een lange en hoge pass. Zaferoğlu is nu in balbezit. Zaferoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zaferoğlu schiet op doel. Staruchowicz bokst de bal weg. Wille heeft problemen om de bal te vangen. Wille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 1:0

5e minuut.
Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez geeft een lange en hoge pass. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zaferoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaferoğlu haalt uit met een fantastische trap. Staruchowicz bokst de bal weg. Paal! Wille heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 2:0

8e minuut.
Havenaar passt de bal in één keer door. Filmer rent richting de bal. Filmer passt de bal zonder na te denken. Królicki is nu in balbezit. Królicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Havenaar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Del Soldato de bal onder controle te krijgen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Królicki rent richting de bal. Królicki passt de bal in één keer door. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu schiet op doel. Staruchowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 3:0

16e minuut.
Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez passt de bal in één keer door. Zaferoğlu rent richting de bal. Wille is nu in balbezit. Wille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 4:0

18e minuut.
Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer passt de bal met de wreef. Królicki heeft problemen om de bal te vangen. Królicki geeft een hoge lob. Zaferoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zaferoğlu speelt de bal door. Filez is nu in balbezit. Filez geeft de bal voor. Klungelig pakt Wille de bal. Wille haalt uit met een fantastische trap. Staruchowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Welvaarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar geeft de bal voor. Wille rent richting de bal. Wille draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 5:0

25e minuut.
Filez is nu in balbezit. Dikimciyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filmer met een snel genomen vrije trap. Zaferoğlu springt en kopt de bal. Staruchowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 6:0

28e minuut.
Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maione legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurdubski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janosik neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 6:1

29e minuut.
Filez is nu in balbezit. Filez passt de bal zonder na te denken. Zaferoğlu is nu in balbezit. Zaferoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dikimciyan de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Filmer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filez kan de bal niet met de borst controleren. Królicki is nu in balbezit. Filez rent richting de bal. Filez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Staruchowicz trapt de bal weg van het doel. Filmer kopt de bal weg. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Świężawski de bal. Zaferoğlu rent richting de bal. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez geeft een hoge lob. Daar is Del Soldato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 32%, M&S Matbud Reda 68%.
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 7:1

47e minuut.
Zaferoğlu rent richting de bal. Filez rent richting de bal. Zaferoğlu probeert naar een medespeler te passen. Wille is nu in balbezit. Wille schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Filmer probeert naar een medespeler te passen. Królicki heeft problemen om de bal te vangen. Królicki passt de bal zonder na te denken. Wille is nu in balbezit. Wille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 8:1

55e minuut.
Garioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Garioni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Filez de bal. Zaferoğlu is nu in balbezit. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Filez neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zaferoğlu de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Havenaar rent richting de bal. Havenaar geeft de bal voor. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer rent richting de bal. Filmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Staruchowicz trapt de bal weg. Havenaar kopt de bal weg. Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez draait met de bal, schiet en ... Staruchowicz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Królicki is nu in balbezit. Królicki passt de bal zonder na te denken. Filez rent richting de bal. Filez geeft een lange en hoge pass. Filmer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pasławski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Filmer is nu in balbezit. Filmer passt de bal zonder na te denken. Wille is nu in balbezit. Wille draait met de bal, schiet en ... Staruchowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Filmer kan de bal niet met de borst controleren. Filmer geeft een hoge lob. Wille rent richting de bal. Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filez met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Carabalí neemt vlug de vrije trap. Pasławski kopt de bal weg. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille schiet op doel. Staruchowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 9:1

81e minuut.
Anguita geeft een hoge lob. Pasławski rent richting de bal. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille haalt uit met een fantastische trap. Staruchowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 10:1

82e minuut.
Lisiecki komt het veld opgelopen. Kurdubski speelt de bal door. Kręcioł rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasławski. Kręcioł moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kręcioł kan niet meer verder spelen. Stoksik komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Anguita is nu in balbezit. Anguita geeft de bal voor. Klungelig pakt Welvaarts de bal. Stoksik rent richting de bal. Stoksik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Maione probeert naar een medespeler te passen. Filmer is nu in balbezit. Filmer speelt de bal door. Wille is nu in balbezit. Wille draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 27%, M&S Matbud Reda 73%.
Herbapol Klęka SA - M&S Matbud Reda 10:1