Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.218 [del]
  • Stadion: SUCHE STAWY
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 16620
HUTNIK UNITED FC siarkopol
1 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka rent richting de bal. Fidor rent richting de bal. Fidor draait met de bal, schiet en ... Guoliang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC siarkopol 0:1

5e minuut.
Cieślik verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz met de inworp. Fidor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fidor passt de bal in één keer door. Benton rent richting de bal. Benton geeft de bal voor. Šálka krijgt zijn hoofd ertegen. Hliník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Szarowicz onderschept slim de pass. Szarowicz speelt de bal door. Vindel is nu in balbezit. Vindel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Muñoz de bal. Muñoz geeft de bal voor. Šálka kopt de bal weg. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kłosowski passt de bal zonder na te denken. Zucchetti heeft problemen om de bal te vangen. Brdaric geeft de bal voor. Vindel rent richting de bal. Vindel schiet op doel. Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tankosić met een sublieme pass. Šálka controleert de bal met de borst. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç geeft een hoge lob. Vindel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bercu passt de bal in één keer door. Benton rent richting de bal. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor geeft een lange en hoge pass. Hliník kopt de bal weg. Guoliang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bercu probeert naar een medespeler te passen. Fidor rent richting de bal. Benton is nu in balbezit. Benton geeft een hoge lob. Šálka maakt een snoekduik en kopt de bal. Guoliang bokst de bal weg.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zucchetti met een snelle inworp. Botero geeft een lange en hoge pass. Šálka springt en kopt de bal. Guoliang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC siarkopol 0:2

39e minuut.
Niculaie rent richting de bal. Brdaric onderschept slim de pass. Brdaric met een sublieme pass. Vindel rent richting de bal. Vindel schiet op doel. Tankosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bercu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fidor de bal. Belenardıç onderschept slim de pass. Belenardıç geeft een hoge lob. Vindel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kłosowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tankosić bokst de bal weg.

45e minuut.
Botero geeft de bal voor. Daar is Šálka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hliník bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka onderschept slim de pass. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Guoliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC siarkopol 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 54%, FC siarkopol 46%.
HUTNIK UNITED - FC siarkopol 0:3

46e minuut.
Benton speelt de bal door. Šálka rent richting de bal. Hliník bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Šálka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Cieślik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidor rent richting de bal. Fidor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Botero. Durleci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Šálka onderschept slim de pass. Boguszewski geeft de bal voor. Vindel is nu in balbezit. Vindel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC siarkopol 1:3

57e minuut.
Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor passt de bal zonder na te denken. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borsari komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mobwete komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Barak bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç onderschept slim de pass. Belenardıç speelt de bal door. Vindel is nu in balbezit. Vindel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Cieślik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieślik verovert de bal door een tackle van achteren. Šálka is nu in balbezit. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Guoliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stohl. Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñoz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šálka rent richting de bal. Šálka schiet op doel. Guoliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka passt de bal in één keer door. Hliník is nu in balbezit. Barak onderschept slim de pass. Barak haalt uit met een fantastische trap. Guoliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 52%, FC siarkopol 48%.
HUTNIK UNITED - FC siarkopol 1:3