Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.218 [del]
  • Stadion: R22 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 8702
FC GRZYBEK Drama Zbrosławice
1*4*(1)*2*(1)*2 Tactiek 2-5-3
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.1 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi geeft de bal voor. Roca rent richting de bal. Roca schiet op doel. Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Drama Zbrosławice 0:1

3e minuut.
Uka passt de bal in één keer door. Bėzaras rent richting de bal. Bėzaras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roca de bal. Roca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Robledo geeft de bal voor. Ignashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignashevich passt de bal zonder na te denken. Bėzaras rent richting de bal. Bėzaras draait met de bal, schiet en ... Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerský met een sublieme pass. Uka rent richting de bal. Uka geeft een lange en hoge pass. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Drama Zbrosławice 0:2

12e minuut.
Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minho rent richting de bal. Minho passt de bal zonder na te denken. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mančauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Mančauskas met een sublieme pass. Minho is nu in balbezit. Minho geeft de bal voor. Roca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Minho rent richting de bal. Minho geeft een hoge lob. Roca rent richting de bal. Roca schiet op doel. Kerský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Bėzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bėzaras draait met de bal, schiet en ... Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Yanikyan onderschept slim de pass. Mančauskas onderschept slim de pass. Mančauskas passt de bal met de wreef. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Várnai speelt de bal door. Bėzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bėzaras geeft een hoge lob. Roca springt en kopt de bal. Kerský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mančauskas speelt de bal door. Ignashevich rent richting de bal. Mančauskas probeert naar een medespeler te passen. Mavi rent richting de bal. Mavi draait met de bal, schiet en ... Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mavi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roca krijgt zijn hoofd ertegen. Kerský bokst de bal weg. Robledo rent richting de bal. Bėzaras verovert de bal door een tackle van achteren. Bėzaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Drama Zbrosławice 0:3

38e minuut.
Maleszewski geeft een lange en hoge pass. Lučák rent richting de bal. Lučák geeft een lange en hoge pass. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Kerský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bėzaras rent richting de bal. Bėzaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mančauskas met een sublieme pass. Bėzaras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perzanowski. Perzanowski krijgt een gele kaart. Bėzaras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mančauskas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Minho met een sublieme pass. Roca is nu in balbezit. Roca passt de bal met de wreef. Bėzaras is nu in balbezit. Bėzaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 80%, Drama Zbrosławice 20%.
FC GRZYBEK - Drama Zbrosławice 0:3

47e minuut.
Ignashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Ignashevich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lučák de bal. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Maleszewski heeft problemen om de bal te vangen. Vassetta onderschept slim de pass. Vassetta passt de bal in één keer door. Yeniyemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeniyemiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lučák geeft een hoge lob. Bėzaras kopt de bal weg. Daar is Mančauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ... Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Jahner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavi rent richting de bal. Minho rent richting de bal. Minho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Drama Zbrosławice 0:4

67e minuut.
Minho onderschept slim de pass. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi passt de bal met de wreef. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Várnai rent richting de bal. Várnai passt de bal zonder na te denken. Minho rent richting de bal. Mavi rent richting de bal. Mavi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Roca onderschept slim de pass. Minho rent richting de bal. Minho met een sublieme pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Kerský bokst de bal weg.

76e minuut.
Minho is nu in balbezit. Minho passt de bal met de wreef. Bėzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bėzaras draait met de bal, schiet en ... Kerský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kerský trapt de bal weg. Freire probeert naar een medespeler te passen. Vassetta is nu in balbezit. Vassetta draait met de bal, schiet en ... İsmayılov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Drama Zbrosławice 1:4

77e minuut.
Bėzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai is nu in balbezit. Várnai geeft een hoge lob. Roca heeft problemen om de bal te vangen. Roca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bėzaras is nu in balbezit. Robledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bėzaras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jahner controleert de bal met de borst. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Várnai passt de bal in één keer door. Mančauskas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lučák de bal. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. Kerský bokst de bal weg. Minho rent richting de bal. Minho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Drama Zbrosławice 1:5

89e minuut.
Roca is nu in balbezit. Roca passt de bal in één keer door. Bėzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bėzaras schiet op doel. Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK - Drama Zbrosławice 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK 80%, Drama Zbrosławice 20%.
FC GRZYBEK - Drama Zbrosławice 1:6