Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M&S Matbud Reda Gradol team
nowa Tactiek ok obra
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 48.7
weak Schieten very good
adequate Passen very good
weak Verdedigen solid


20e minuut.
de Pryck verovert de bal door een tackle van achteren. de Pryck geeft de bal voor. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Gradol team 0:1

29e minuut.
Welvaarts is nu in balbezit. Padilla onderschept slim de pass. Padilla geeft een hoge lob. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Løvberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Gradol team 0:2

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Løvberg niet meer kan verder spelen. Staruchowicz komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Del Soldato probeert de bal aan de voet te houden. Anguita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültekin begaat een overtreding. Gültekin krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Świężawski probeert de bal met de borst te controleren. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski onderschept slim de pass. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Gradol team 0:3

44e minuut.
Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültekin passt de bal met de wreef. Grava is nu in balbezit. Grava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 78%, Gradol team 22%.
M&S Matbud Reda - Gradol team 0:3

49e minuut.
Padilla geeft de bal voor. Anguita is nu in balbezit. Vitasović verovert de bal door een tackle van achteren. Vitasović geeft een hoge lob. Grava springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yanikyan speelt de bal door. de Pryck speelt de bal door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla geeft een lange en hoge pass. Grava springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siarkowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Padilla speelt de bal door. de Pryck speelt de bal door. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn heeft problemen om de bal te vangen. Fołtyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Gradol team 0:4

63e minuut.
Kręcioł speelt de bal door. Kurdubski is nu in balbezit. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Fołtyn de bal. Vitasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Soldato begaat een overtreding. Del Soldato krijgt een gele kaart. Vitasović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Justus komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Staruchowicz met een harde bal richting middenveld. Justus controleert de bal met de borst. Justus geeft een lange en hoge pass. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel. Staruchowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Gradol team 0:5

68e minuut.
Komár komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Grava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garioni is nu in balbezit. Yanikyan speelt de bal door. Padilla geeft een hoge lob. Fołtyn krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Komár speelt de bal door. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal met de wreef. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel. Staruchowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Gradol team 0:6

80e minuut.
Padilla met een sublieme pass. Grava is nu in balbezit. Dikimciyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grava legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Staruchowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grava is nu in balbezit. Grava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ščepán geeft de bal voor. Welvaarts kan de bal niet met de borst controleren. Padilla met een sublieme pass. Grava rent richting de bal. Grava schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Staruchowicz trapt de bal weg van het doel. Gültekin kopt de bal weg. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Staruchowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 85%, Gradol team 15%.
M&S Matbud Reda - Gradol team 0:6