Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herbapol Klęka SA Ciuliki Ngine Sopot
#Nemedio_SC Tactiek luźny stolec
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
49.9 gemiddelde waardering 45.5
solide Schieten goed
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Corradini passt de bal met de wreef. Trzciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzciński passt de bal in één keer door. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Platteeuw raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luciak komt het veld opgelopen. Corradini met de inworp. Abruscato geeft een hoge lob. Filez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Ciuliki Ngine Sopot 1:0

14e minuut.
Trzciński is nu in balbezit. Corradini met een sublieme pass. Filez rent richting de bal. Filez geeft een hoge lob. Wille krijgt zijn hoofd ertegen. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Ciuliki Ngine Sopot 2:0

20e minuut.
Abruscato bereikt de bal nog maar net als eerste. Abruscato geeft de bal voor. Hana Rabee heeft problemen om de bal te vangen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abruscato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzciński rent richting de bal. Trzciński geeft een hoge lob. Filez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hana Rabee de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filez neemt de hoekschop. Wille maakt een snoekduik en kopt de bal. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pasławski is nu in balbezit. Pasławski passt de bal zonder na te denken. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille schiet op doel. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Ciuliki Ngine Sopot 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 44%, Ciuliki Ngine Sopot 56%.
Herbapol Klęka SA - Ciuliki Ngine Sopot 3:0

47e minuut.
Hana Rabee geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filez met de inworp. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Abruscato kan de bal niet met de borst controleren. Kranich onderschept slim de pass. Kranich passt de bal zonder na te denken. Streich bereikt de bal nog maar net als eerste. Streich geeft een hoge lob. Samek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Doeltrap. Filmer komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Filez passt de bal met de wreef. Pasławski is nu in balbezit. Fabiański probeert naar een medespeler te passen. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havenaar komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Cheio de Ideia met een snelle inworp. Mai Đức is nu in balbezit. Corradini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mai Đức is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mai Đức legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corradini met de inworp. Filez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Filmer rent richting de bal. Filmer passt de bal met de wreef. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Havenaar geeft een hoge lob. Filez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasławski de bal. Wille rent richting de bal. Wille schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pasławski rent richting de bal. Fabiański onderschept slim de pass. Fabiański geeft de bal voor. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức schiet op doel. Samek bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Havenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille draait met de bal, schiet en ... Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Ciuliki Ngine Sopot 4:0

82e minuut.
Filez kopt de bal weg. Klungelig pakt Fabiański de bal. Wille geeft een hoge lob. Havenaar geeft de bal voor. Pasławski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Domagalski trapt de bal weg van het doel. Havenaar kan de bal niet met de borst controleren. Havenaar haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havenaar met de inworp. Klungelig pakt Filmer de bal. Corradini is nu in balbezit. Corradini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wille is nu in balbezit. Kranich onderschept slim de pass. Havenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar draait met de bal, schiet en ... Fabiański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Havenaar neemt de hoekschop. Wille springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 35%, Ciuliki Ngine Sopot 65%.
Herbapol Klęka SA - Ciuliki Ngine Sopot 4:0