Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciuliki Ngine Sopot Herbapol Klęka SA
luźny stolec Tactiek #Nemedio_SC
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.4 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten solid
good Passen excellent
good Verdedigen good


1e minuut.
Streich geeft een hoge lob. Sarubbi kopt de bal weg. Gutermann heeft problemen om de bal te vangen. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. Samek bokst de bal weg.

2e minuut.
Nahajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahajło geeft een hoge lob. Sarubbi kopt de bal weg. Gutermann heeft problemen om de bal te vangen. Mai Đức is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hana Rabee geeft de bal voor. Inworp. Filez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasławski rent richting de bal. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Herbapol Klęka SA 0:1

18e minuut.
Filez rent richting de bal. Filez geeft een lange en hoge pass. Harasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Herbapol Klęka SA 0:2

21e minuut.
Rogóż geeft een lange en hoge pass. Kranich kopt de bal weg. Daar is Harasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Herbapol Klęka SA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 55%, Herbapol Klęka SA 45%.
Ciuliki Ngine Sopot - Herbapol Klęka SA 0:3

48e minuut.
Nahajło onderschept slim de pass. Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Cheio de Ideia kan de bal niet met de borst controleren. Havenaar geeft de bal voor. Harasiuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Garau onderschept slim de pass. Garau geeft de bal voor. Maione speelt de bal door. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Carabalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức onderschept slim de pass. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi schiet op doel. Samek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Królicki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Maione verovert de bal door een tackle van achteren. Maione geeft een lange en hoge pass. Havenaar is nu in balbezit. Havenaar geeft de bal voor. Harasiuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Filez onderschept slim de pass. Nahajło verovert de bal door een tackle van achteren. Nahajło met een sublieme pass. Cheio de Ideia rent richting de bal. Cheio de Ideia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Ściuk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaferoğlu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Królicki passt de bal zonder na te denken. Harasiuk rent richting de bal. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Herbapol Klęka SA 0:4

74e minuut.
Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar geeft de bal voor. Harasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Zaferoğlu is nu in balbezit. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Herbapol Klęka SA 0:5

75e minuut.
Cheio de Ideia kopt de bal weg. Klungelig pakt Ściuk de bal. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. Samek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Herbapol Klęka SA 1:5

77e minuut.
Maione verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Streich met een snelle inworp. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Harasiuk probeert naar een medespeler te passen. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Rabee. Zaferoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filmer wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Hana Rabee de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Filmer zal de hoekschop nemen. Zaferoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Herbapol Klęka SA 1:6

86e minuut.
Królicki is nu in balbezit. Królicki geeft de bal voor. Daar is Garau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filez rent richting de bal. Filez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 60%, Herbapol Klęka SA 40%.
Ciuliki Ngine Sopot - Herbapol Klęka SA 1:6