Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuchsik FFST
442 Tactiek XD
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Hellsing passt de bal zonder na te denken. Daar is Merlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denizsoy speelt de bal door. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - FFST 0:1

12e minuut.
Borsuk passt de bal zonder na te denken. Vucelić speelt de bal door. Wicul is nu in balbezit. Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kaczmarski speelt de bal door. Bua kopt de bal weg. Daar is Denizsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vucelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Abascal de bal. Abascal geeft een hoge lob. Beech rent richting de bal. Rivasplata verovert de bal door een tackle van achteren. Rivasplata schiet op doel. Quintanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gavazzeni rent richting de bal. Bua onderschept slim de pass. Bua geeft een lange en hoge pass. Rivasplata controleert de bal met de borst. Rivasplata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Aranburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranburu probeert naar een medespeler te passen. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - FFST 0:2

41e minuut.
Doeltrap. Kaczmarski trapt de bal weg. Merlin probeert de bal aan de voet te houden. Aranburu rent richting de bal. Aranburu geeft een hoge lob. Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Abascal is nu in balbezit. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Uztunç rent richting de bal. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaczmarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - FFST 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 51%, FFST 49%.
Fuchsik - FFST 1:2

50e minuut.
Vucelić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mascoli komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Abascal geeft de bal voor. Daar is Parpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski schiet op doel. Quintanilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Parpan geeft een hoge lob. Inworp. Bua met een snelle inworp. Denizsoy geeft een hoge lob. Rivasplata krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Abascal is nu in balbezit. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 40%, FFST 60%.
Fuchsik - FFST 1:2