Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kraska Jasieniec (L)egioniści
523 Tactiek moja
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 43.6
solid Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen good


5e minuut.
Balotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre Reus rent richting de bal. Sastre Reus passt de bal met de wreef. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kroonburg met een sublieme pass. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak passt de bal met de wreef. Haneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneke haalt uit met een fantastische trap. Borge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Look is nu in balbezit. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar speelt de bal door. Wilczak rent richting de bal. Wilczak schiet op doel. Borge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Talik de bal onder controle te krijgen. Carballeiras is nu in balbezit. Carballeiras passt de bal met de wreef. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić haalt uit met een fantastische trap. Balogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Balogh trapt de bal weg van het doel. Carballeiras kopt de bal weg. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov haalt uit met een fantastische trap. Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Madar probeert naar een medespeler te passen. Haneke rent richting de bal. Carballeiras maakt een afschuwelijke overtreding. Carballeiras krijgt een gele kaart. Haneke raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kroonburg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Talik met een sublieme pass. Haneke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołomp. Gołomp krijgt een gele kaart. Haneke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talik met een snel genomen vrije trap. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haapa krijgt een gele kaart. Mârzoi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haneke neemt de penalty, wat een uithaal! Borge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Talik rent richting de bal. Talik passt de bal zonder na te denken. Kroonburg probeert naar een medespeler te passen. Haneke rent richting de bal. Haneke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wilczak is nu in balbezit. Wilczak speelt de bal door. Haneke is nu in balbezit. Fumero onderschept slim de pass. Fumero probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - (L)egioniści 1:0

40e minuut.
Balotti speelt de bal door. Kroonburg rent richting de bal. Kroonburg passt de bal zonder na te denken. Haneke rent richting de bal. Haneke schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - (L)egioniści 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 38%, (L)egioniści 62%.
GKS Kraska Jasieniec - (L)egioniści 2:0

51e minuut.
Pillai geeft een hoge lob. Haneke is nu in balbezit. Haneke speelt de bal door. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Haapa rent richting de bal. Haapa geeft een hoge lob. Chakarov kopt de bal weg. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sastre Reus onderschept slim de pass. Sastre Reus passt de bal met de wreef. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - (L)egioniści 2:1

70e minuut.
Talik passt de bal zonder na te denken. Haneke heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carballeiras. Carballeiras krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Montiel probeert naar een medespeler te passen. Fumero is nu in balbezit. Haneke verovert de bal door een tackle van achteren. Haneke haalt uit met een fantastische trap. Borge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - (L)egioniści 3:1

73e minuut.
Chakarov heeft problemen om de bal te vangen. Sastre Reus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre Reus probeert naar een medespeler te passen. Skočić rent richting de bal. Skočić schiet op doel. Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - (L)egioniści 3:2

81e minuut.
Wilczak is nu in balbezit. Kroonburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroonburg speelt de bal door. Talik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Talik is nu in balbezit. Talik speelt de bal door. Haneke is nu in balbezit. Haneke haalt uit met een fantastische trap. Borge probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - (L)egioniści 4:2

88e minuut.
Gołomp is nu in balbezit. Gołomp geeft een lange en hoge pass. Montiel kopt de bal weg. Talik heeft problemen om de bal te vangen. Talik probeert naar een medespeler te passen. Borge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haneke is nu in balbezit. Haneke schiet op doel. Borge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - (L)egioniści 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 38%, (L)egioniści 62%.
GKS Kraska Jasieniec - (L)egioniści 5:2