Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelobaz OSW Południowi (L)egioniści
343 Tactiek ?!?
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.4 gemiddelde waardering 51
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Antoci rent richting de bal. Antoci met een sublieme pass. Vukašinović met een sublieme pass. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ramaioli rent richting de bal. Vukašinović onderschept slim de pass. Vukašinović geeft een hoge lob. Gundersen rent richting de bal. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Antoci verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Antoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoci geeft een lange en hoge pass. Gundersen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - OSW Południowi (L)egioniści 0:1

15e minuut.
Çiftçi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antoci neemt de hoekschop. Gundersen rent richting de bal. Gundersen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Çiftçi onderschept slim de pass. van der Pavert geeft de bal voor. Gundersen springt en kopt de bal. Pirrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Alba de bal. Zele bereikt de bal nog maar net als eerste. Zele geeft een hoge lob. Gundersen rent richting de bal. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. Pirrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pyhämäki geeft een hoge lob. Çiftçi is nu in balbezit. Gundersen onderschept slim de pass. Gundersen schiet op doel. Pirrone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - OSW Południowi (L)egioniści 0:2

37e minuut.
Alba rent richting de bal. Alba passt de bal in één keer door. Miętkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski draait met de bal, schiet en ... Kams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović geeft de bal voor. Gundersen rent richting de bal. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - OSW Południowi (L)egioniści 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 43%, OSW Południowi (L)egioniści 57%.
Team Kelobaz - OSW Południowi (L)egioniści 0:3

46e minuut.
Olchawa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Plazas speelt de bal door. Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pavert verovert de bal door een tackle van achteren. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ramaioli probeert naar een medespeler te passen. Plazas geeft een hoge lob. Ramaioli kopt de bal weg. Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Molkowski rent richting de bal. Molkowski speelt de bal door. Alba rent richting de bal. Alba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Antoci passt de bal in één keer door. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović probeert naar een medespeler te passen. Gundersen rent richting de bal. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olchawa met een harde bal richting middenveld. Malakyan kopt de bal weg. Gundersen heeft problemen om de bal te vangen. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Gundersen kopt de bal weg. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović probeert naar een medespeler te passen. van der Pavert is nu in balbezit. van der Pavert geeft een hoge lob. Olchawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Zadorin met een sublieme pass. Antoci speelt de bal door. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - OSW Południowi (L)egioniści 0:4

78e minuut.
Molkowski geeft de bal voor. Miętkiewicz geeft een hoge lob. Gundersen rent richting de bal. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Olchawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - OSW Południowi (L)egioniści 0:5

83e minuut.
Gundersen probeert naar een medespeler te passen. Antoci met een sublieme pass. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - OSW Południowi (L)egioniści 0:6

86e minuut.
Çiftçi rent richting de bal. Gundersen onderschept slim de pass. Vukašinović met een sublieme pass. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen schiet op doel. Olchawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - OSW Południowi (L)egioniści 0:7

90e minuut.
Zadorin met een sublieme pass. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Ramaioli is nu in balbezit. Ramaioli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 52%, OSW Południowi (L)egioniści 48%.
Team Kelobaz - OSW Południowi (L)egioniści 0:7