Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egioniści FFST
moja Tactiek XD
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 47.3
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Skočić speelt de bal door. Fumero heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Haapa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Aranburu speelt de bal door. Rivasplata rent richting de bal. Met opzet legt Gołomp zijn tegenspeler op de grond. Gołomp krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rivasplata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivasplata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haapa probeert de bal met de borst te controleren. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski schiet op doel. Borge werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FFST 0:1

12e minuut.
Sastre Reus met een snelle inworp. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bua ... Strafschop! Bua krijgt een gele kaart. Chakarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Skočić neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egioniści - FFST 1:1

19e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Fumero onderschept slim de pass. Rivasplata rent richting de bal. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Borge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Denizsoy passt de bal in één keer door. Aranburu is nu in balbezit. Aranburu met een sublieme pass. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. Borge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rivasplata is nu in balbezit. Fumero is nu in balbezit. Rivasplata verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Borge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borge met een sublieme pass. Denizsoy kopt de bal weg. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata schiet op doel. Borge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Entkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Entkowski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Lanchares met een snelle inworp. Bua geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FFST 1:2

39e minuut.
Entkowski rent richting de bal. Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Bua speelt de bal door. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata schiet op doel. Borge bokst de bal weg. Mikołajski rent richting de bal. Borge met een sublieme pass. Skočić kopt de bal weg. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Balotti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skočić de bal. Skočić geeft een lange en hoge pass. Lah rent richting de bal. Lah schiet op doel. Kaczmarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sanchev geeft de bal voor. Daar is Skočić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranburu rent richting de bal. Skočić verovert de bal door een tackle van achteren. Skočić haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 57%, FFST 43%.
(L)egioniści - FFST 1:2

51e minuut.
Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata probeert naar een medespeler te passen. Haapa onderschept slim de pass. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski schiet op doel. Borge bokst de bal weg.

53e minuut.
Balotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balotti geeft een lange en hoge pass. Mocó bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić verovert de bal door een tackle van achteren. Skočić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Denizsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy passt de bal met de wreef. Abascal is nu in balbezit. Abascal geeft een lange en hoge pass. Rivasplata krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Denizsoy kopt de bal weg. Mikołajski is nu in balbezit. Entkowski begaat een overtreding. Entkowski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp geeft een hoge lob. Inworp. Aranburu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denizsoy geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FFST 1:3

67e minuut.
Bua probeert naar een medespeler te passen. Denizsoy probeert de bal met de borst te controleren. Lah begaat een overtreding. Lah krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Fumero de bal. Mikołajski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fumero. Mikołajski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mikołajski kan niet meer verder spelen. Patriak komt het veld opgelopen. Rivasplata komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FFST 1:4

73e minuut.
Borge geeft een hoge lob. Chakarov kopt de bal weg. Wicul kan de bal niet met de borst controleren. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Entkowski passt de bal zonder na te denken. Skočić rent richting de bal. Skočić passt de bal met de wreef. Lah rent richting de bal. Lah schiet op doel. Kaczmarski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 49%, FFST 51%.
(L)egioniści - FFST 1:4