Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kraska Jasieniec Fuchsik
523 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten very good
very good Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Haneke rent richting de bal. Haneke passt de bal in één keer door. Kroonburg speelt de bal door. Wilczak kan de bal niet met de borst controleren. Wilczak draait met de bal, schiet en ... Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Fuchsik 1:0

7e minuut.
Kroonburg rent richting de bal. Kroonburg probeert naar een medespeler te passen. Merlin is nu in balbezit. Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Talik schiet op doel. Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneke schiet op doel. Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gavazzeni geeft een hoge lob. Daar is Montiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hellsing kopt de bal weg. Klungelig pakt Borsuk de bal. Madar speelt de bal door. Haneke is nu in balbezit. Haneke passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balogh trapt de bal weg. Wilczak kopt de bal weg. Haneke rent richting de bal. Haneke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Hellsing geeft de bal voor. Uztunç kopt de bal weg. Gordon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. Balogh bokst de bal weg.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Balogh niet meer kan verder spelen. Kőteleky komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Lamperski passt de bal zonder na te denken. Mascoli rent richting de bal. Mascoli passt de bal in één keer door. Uztunç heeft problemen om de bal te vangen. Uztunç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 45%, Fuchsik 55%.
GKS Kraska Jasieniec - Fuchsik 1:0

54e minuut.
Merlin rent richting de bal. Merlin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montiel de bal. Lamperski rent richting de bal. Lamperski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Uztunç onderschept slim de pass. Uztunç passt de bal in één keer door. Wilczak speelt de bal door. Haneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk passt de bal met de wreef. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hellsing probeert naar een medespeler te passen. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages speelt de bal door. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Uztunç is nu in balbezit. Uztunç passt de bal met de wreef. Lamperski rent richting de bal. Lamperski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Kraska Jasieniec - Fuchsik 1:1

71e minuut.
Lages met een sublieme pass. Kroonburg met een sublieme pass. Montiel probeert de bal aan de voet te houden. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Talik speelt de bal door. Haneke rent richting de bal. Parpan maakt een afschuwelijke overtreding. Haneke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Montiel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Uztunç is nu in balbezit. Uztunç geeft een hoge lob. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk geeft een lange en hoge pass. Uztunç maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Fuchsik 1:2

87e minuut.
Pobuta passt de bal zonder na te denken. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak geeft een hoge lob. Haneke is nu in balbezit. Haneke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Kraska Jasieniec - Fuchsik 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 38%, Fuchsik 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Kraska Jasieniec - Fuchsik 2:2