Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuchsik GKS Kraska Jasieniec
442 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Kroonburg kopt de bal weg. Daar is Mascoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész rent richting de bal. Soltész schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mascoli heeft problemen om de bal te vangen. Talik is nu in balbezit. Mascoli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mascoli naar de kleedkamers voor een vroege douche. Talik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bru met een snel genomen vrije trap. Soltész krijgt zijn hoofd ertegen. Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Huber probeert naar een medespeler te passen. Turyanskiy geeft een hoge lob. Lamperski kopt de bal weg. Uztunç rent richting de bal. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Huber heeft problemen om de bal te vangen. Huber met een sublieme pass. Wilczak rent richting de bal. Soltész rent richting de bal. Soltész haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Parpan geeft een lange en hoge pass. Uztunç is nu in balbezit. Huber onderschept slim de pass. Huber geeft de bal voor. Soltész maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Soltész rent richting de bal. Talik is nu in balbezit. Talik probeert naar een medespeler te passen. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak draait met de bal, schiet en ... Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ayache passt de bal met de wreef. Soltész is nu in balbezit. Soltész passt de bal met de wreef. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lamperski draait met de bal, schiet en ... Pillai probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hellsing neemt de hoekschop. Fanuzzi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski passt de bal met de wreef. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kroonburg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akdaş komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Pillai geeft de bal voor. Merlin rent richting de bal. Vešović verovert de bal door een tackle van achteren. Vešović geeft de bal voor. Wilczak springt en kopt de bal. Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - GKS Kraska Jasieniec 0:1

38e minuut.
Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talik raakt geblesseerd tijdens het duel. Soltész legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Quintanilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - GKS Kraska Jasieniec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 59%, GKS Kraska Jasieniec 41%.
Fuchsik - GKS Kraska Jasieniec 0:2

47e minuut.
Vešović geeft een hoge lob. Merlin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talik is nu in balbezit. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Uztunç is nu in balbezit. Bru verovert de bal door een tackle van achteren. Bru passt de bal met de wreef. Soltész rent richting de bal. Soltész draait met de bal, schiet en ... Quintanilla bokst de bal weg. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - GKS Kraska Jasieniec 0:3

55e minuut.
Soltész kopt de bal weg. Daar is Talik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parpan is nu in balbezit. Soltész rent richting de bal. Soltész schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Beech geeft een hoge lob. Akdaş probeert de bal aan de voet te houden. Huber met een sublieme pass. Wilczak rent richting de bal. Wilczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wilczak rent richting de bal. Wilczak speelt de bal door. Talik probeert naar een medespeler te passen. Soltész heeft problemen om de bal te vangen. Soltész schiet op doel. Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész rent richting de bal. Talik speelt de bal door. Wilczak rent richting de bal. Wilczak draait met de bal, schiet en ... Quintanilla bokst de bal weg. Soltész rent richting de bal. Soltész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - GKS Kraska Jasieniec 0:4

77e minuut.
Merlin geeft een lange en hoge pass. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lamperski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski draait met de bal, schiet en ... Balogh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 57%, GKS Kraska Jasieniec 43%.
Fuchsik - GKS Kraska Jasieniec 0:4