Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSW Południowi (L)egioniści K.S Wysiolek Luborzycki
?!? Tactiek 442 atak
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 38.3
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Malakyan geeft de bal voor. van der Pavert rent richting de bal. van der Pavert speelt de bal door. Gundersen rent richting de bal. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bekakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhämäki onderschept slim de pass. Pyhämäki geeft een lange en hoge pass. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. Felípez bokst de bal weg.

10e minuut.
Kams probeert naar een medespeler te passen. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović passt de bal zonder na te denken. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gundersen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gundersen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Felípez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - K.S Wysiolek Luborzycki 1:0

21e minuut.
Bekakis passt de bal zonder na te denken. Põlendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen verovert de bal door een tackle van achteren. Gundersen schiet op doel. Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Vukašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašinović speelt de bal door. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen schiet op doel. Felípez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - K.S Wysiolek Luborzycki 2:0

29e minuut.
Năstase is nu in balbezit. Năstase geeft de bal voor. van der Pavert rent richting de bal. van der Pavert geeft een lange en hoge pass. Gundersen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fridman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Antoci geeft de bal voor. Onofraş kopt de bal weg. Antoci met een sublieme pass. Vukašinović geeft de bal voor. Gundersen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal in één keer door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Kams trapt de bal weg van het doel. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bekakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 55%, K.S Wysiolek Luborzycki 45%.
OSW Południowi (L)egioniści - K.S Wysiolek Luborzycki 2:0

58e minuut.
Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci verovert de bal door een tackle van achteren. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Gundersen rent richting de bal. Gundersen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Varga rent richting de bal. Malakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varga krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bekakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen is nu in balbezit. Zele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zele krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Põlendik rent richting de bal. van der Pavert onderschept slim de pass. van der Pavert speelt de bal door. Daar is Gundersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gundersen schiet op doel. Felípez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Guelman geeft de bal voor. Antoci kopt de bal weg. Gundersen rent richting de bal. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - K.S Wysiolek Luborzycki 3:0

77e minuut.
Bekakis speelt de bal door. Chen rent richting de bal. Met opzet legt Gundersen zijn tegenspeler op de grond. Gundersen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Năstase is nu in balbezit. Năstase passt de bal zonder na te denken. Hedegaard probeert naar een medespeler te passen. Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Põlendik rent richting de bal. Solehan is nu in balbezit. Năstase tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Năstase krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Inworp. Ling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hedegaard rent richting de bal. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 46%, K.S Wysiolek Luborzycki 54%.
OSW Południowi (L)egioniści - K.S Wysiolek Luborzycki 3:0