Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Wysiolek Luborzycki OSW Południowi (L)egioniści
442 atak Tactiek ?!?
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 43
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Chen rent richting de bal. Románek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chen krijgt een gele kaart.

3e minuut.
van der Pavert rent richting de bal. van der Pavert passt de bal met de wreef. Gundersen rent richting de bal. Gundersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - OSW Południowi (L)egioniści 0:1

20e minuut.
van der Pavert geeft een hoge lob. Gundersen is nu in balbezit. Fridman is nu in balbezit. Gundersen verovert de bal door een tackle van achteren. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - OSW Południowi (L)egioniści 0:2

27e minuut.
Klungelig pakt Solehan de bal. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović geeft de bal voor. Daar is Gundersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gundersen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fridman kopt de bal weg. Vukašinović met een sublieme pass. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Felípez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Inworp. Pyhämäki met een snelle inworp. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović geeft de bal voor. Gundersen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović geeft een lange en hoge pass. Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Felípez trapt de bal weg van het doel. Románek kopt de bal weg. Gundersen rent richting de bal. Gundersen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 65%, OSW Południowi (L)egioniści 35%.
K.S Wysiolek Luborzycki - OSW Południowi (L)egioniści 0:2

57e minuut.
Ling onderschept slim de pass. Seoane is nu in balbezit. Fitrzyk onderschept slim de pass. Fitrzyk geeft een hoge lob. Gundersen springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Fitrzyk geeft de bal voor. Fridman probeert de bal met de borst te controleren. Gundersen rent richting de bal. Gundersen schiet op doel. Felípez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Onofraş kopt de bal weg. Vukašinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vukašinović speelt de bal door. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Põlendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Põlendik geeft een hoge lob. Vukašinović geeft de bal voor. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Felípez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk geeft een lange en hoge pass. Onofraş kopt de bal weg. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Solehan geeft een hoge lob. Varga rent richting de bal. Varga speelt de bal door. Seoane heeft problemen om de bal te vangen. Seoane geeft een lange en hoge pass. Kams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gundersen rent richting de bal. Fridman rent richting de bal. Gundersen onderschept slim de pass. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Felípez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - OSW Południowi (L)egioniści 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 50%, OSW Południowi (L)egioniści 50%.
K.S Wysiolek Luborzycki - OSW Południowi (L)egioniści 0:3