Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuchsik (L)egioniści
442 Tactiek moja
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 42.3
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Fumero heeft problemen om de bal te vangen. Fumero geeft de bal voor. Inworp. Borsuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamperski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Lamperski de bal. Fumero onderschept slim de pass. Fumero passt de bal zonder na te denken. Gavazzeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazzeni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Borsuk met een snelle inworp. Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli geeft de bal voor. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - (L)egioniści 1:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsuk met de inworp. Hellsing rent richting de bal. Hellsing geeft een hoge lob. Uztunç maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Turyanskiy passt de bal in één keer door. Gavazzeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Look rent richting de bal. Gavazzeni verovert de bal door een tackle van achteren. Gavazzeni passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hellsing passt de bal in één keer door. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balotti. Balotti krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov rent richting de bal. Parpan begaat een overtreding. Chakarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chakarov wilt de vrije trap nemen. Quintanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuchsik - (L)egioniści 1:1

42e minuut.
Borsuk heeft problemen om de bal te vangen. Sastre Reus is nu in balbezit. Sastre Reus passt de bal in één keer door. Skočić rent richting de bal. Skočić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - (L)egioniści 1:2

43e minuut.
Daar is Chakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk passt de bal in één keer door. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 44%, (L)egioniści 56%.
Fuchsik - (L)egioniści 1:2

50e minuut.
Quintanilla met een harde bal richting middenveld. Sastre Reus kopt de bal weg. Look rent richting de bal. Look probeert naar een medespeler te passen. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fumero geeft een hoge lob. Inworp. Merlin met de inworp. Borsuk geeft een hoge lob. Uztunç maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Balotti is nu in balbezit. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski speelt de bal door. Uztunç rent richting de bal. Uztunç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Haapa rent richting de bal. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Borge probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuchsik - (L)egioniści 2:2

78e minuut.
Inworp. Merlin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borsuk geeft een hoge lob. Daar is Szaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - (L)egioniści 3:2

79e minuut.
Lah probeert naar een medespeler te passen. Uztunç rent richting de bal. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Beech geeft de bal voor. Szaj is nu in balbezit. Gavazzeni onderschept slim de pass. Gavazzeni heeft problemen om de bal te vangen. Gavazzeni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 35%, (L)egioniści 65%.
Fuchsik - (L)egioniści 3:2