Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egioniści Fuchsik
moja Tactiek 442
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 49.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Uztunç met een sublieme pass. Lamperski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fumero. Fumero krijgt een gele kaart. Lamperski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mascoli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Borge bokst de bal weg.

5e minuut.
Skočić heeft problemen om de bal te vangen. Turyanskiy geeft de bal voor. Fumero controleert de bal met de borst. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski draait met de bal, schiet en ... Borge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Fuchsik 0:1

7e minuut.
Lah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Look, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Look met een sublieme pass. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski schiet op doel. Borge bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chakarov rent richting de bal. Chakarov passt de bal zonder na te denken. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Fanuzzi met een sublieme pass. Lamperski rent richting de bal. Lamperski passt de bal met de wreef. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Borge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Fuchsik 0:2

15e minuut.
Sastre Reus passt de bal in één keer door. Lah is nu in balbezit. Lah passt de bal zonder na te denken. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić draait met de bal, schiet en ... Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Look met een sublieme pass. Beech onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sastre Reus neemt de hoekschop. Lah maakt een snoekduik en kopt de bal. Quintanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beech heeft problemen om de bal te vangen. Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech geeft de bal voor. Daar is Uztunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumero rent richting de bal. Fumero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Fuchsik 1:2

20e minuut.
Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç onderschept slim de pass. Uztunç probeert naar een medespeler te passen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Skočić rent richting de bal. Turyanskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skočić raakt geblesseerd tijdens het duel. Gołomp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Lah de bal. Chakarov rent richting de bal. Chakarov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quintanilla bokst de bal weg.

37e minuut.
Fanuzzi geeft de bal voor. Lamperski probeert de bal met de borst te controleren. Haapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Fuchsik 1:3

40e minuut.
Look rent richting de bal. Look geeft een hoge lob. Beech onderschept slim de pass. Sastre Reus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre Reus geeft de bal voor. Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 40%, Fuchsik 60%.
(L)egioniści - Fuchsik 1:3

47e minuut.
Fumero is nu in balbezit. Lamperski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borsuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uztunç krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Fuchsik 1:4

50e minuut.
Quintanilla speelt de bal door. Uztunç kopt de bal weg. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov schiet op doel. Quintanilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Balotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sastre Reus geeft een lange en hoge pass. Lah kopt de bal weg. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić draait met de bal, schiet en ... Quintanilla bokst de bal weg.

73e minuut.
Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski geeft een lange en hoge pass. Fanuzzi kopt de bal weg. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fanuzzi is nu in balbezit. Fanuzzi speelt de bal door. Uztunç rent richting de bal. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Fumero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borsuk neemt de hoekschop. Lamperski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Look passt de bal met de wreef. Gołomp is nu in balbezit. Gavazzeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gavazzeni krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Lamperski de bal. Carballeiras probeert naar een medespeler te passen. Parpan is nu in balbezit. Lah verovert de bal door een tackle van achteren. Lah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 39%, Fuchsik 61%.
(L)egioniści - Fuchsik 1:4