Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFST GKS Kraska Jasieniec
XD Tactiek 523
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Lanchares geeft de bal voor. Aranburu kopt de bal weg. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Montiel onderschept slim de pass. Montiel met een sublieme pass. Madar is nu in balbezit. Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFST - GKS Kraska Jasieniec 1:0

9e minuut.
Wicul geeft een hoge lob. Pillai geeft de bal voor. Talik kopt de bal weg. Haneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneke haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gordon kopt de bal weg. Haneke rent richting de bal. Na een snelle pass probeert Kroonburg de bal onder controle te krijgen. Haneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Talik passt de bal met de wreef. Haneke rent richting de bal. Wicul legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haneke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haneke kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FFST - GKS Kraska Jasieniec 1:1

38e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Pillai probeert de bal met de borst te controleren. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Wilczak is nu in balbezit. Wicul rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilczak. Wilczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFST 60%, GKS Kraska Jasieniec 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFST - GKS Kraska Jasieniec 1:1

56e minuut.
Pillai passt de bal zonder na te denken. Daar is Montiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montiel geeft de bal voor. Haneke is nu in balbezit. Haneke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mocó is nu in balbezit. Mocó geeft een lange en hoge pass. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. Orvos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Pillai passt de bal zonder na te denken. Kroonburg geeft de bal voor. Haneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneke draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mikołajski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patriak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mocó geeft een lange en hoge pass. Rivasplata rent richting de bal. Montiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivasplata raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rivasplata neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Orvos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pillai rent richting de bal. Pillai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aranburu met de inworp. Denizsoy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rivasplata passt de bal met de wreef. Aranburu speelt de bal door. Montiel is nu in balbezit. Rivasplata onderschept slim de pass. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Lages geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranburu met een snelle inworp. Denizsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Montiel is nu in balbezit. Aranburu geeft een lange en hoge pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FFST - GKS Kraska Jasieniec 2:1

85e minuut.
Mocó verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczak rent richting de bal. Met opzet legt Aranburu zijn tegenspeler op de grond. Aranburu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFST 50%, GKS Kraska Jasieniec 50%.
FFST - GKS Kraska Jasieniec 2:1