Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kraska Jasieniec Papieskie Kremówki
523 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 15.5
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen hopeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Głusejdo geeft een hoge lob. Inworp. Ayache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Siedłowski met een harde bal richting middenveld. Huber kopt de bal weg. Zabraniak heeft problemen om de bal te vangen. Soltész is nu in balbezit. Soltész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 1:0

4e minuut.
Soltész onderschept slim de pass. Soltész speelt de bal door. Bessone is nu in balbezit. Bessone geeft een lange en hoge pass. Soltész krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Siedłowski trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bessone de bal onder controle te krijgen. Bessone draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 2:0

9e minuut.
Talik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jasiejko. Talik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soltész kopt de bal weg. Siedłowski bokst de bal weg.

10e minuut.
Głusejdo geeft de bal voor. Inworp. Wilczak met de inworp. Ayache geeft een lange en hoge pass. Soltész maakt een snoekduik en kopt de bal. Siedłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész draait met de bal, schiet en ... Siedłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 3:0

13e minuut.
Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Talik passt de bal met de wreef. Soltész is nu in balbezit. Soltész schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Talik passt de bal in één keer door. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Siedłowski met een harde bal richting middenveld. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko begaat een overtreding. Jasiejko krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bru passt de bal in één keer door. Ayache is nu in balbezit. Ayache speelt de bal door. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész draait met de bal, schiet en ... Siedłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wilczak rent richting de bal. Wilczak schiet op doel. Siedłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pillai geeft de bal voor. Bessone kopt de bal weg. Soltész met een sublieme pass. Talik is nu in balbezit. Talik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages geeft een lange en hoge pass. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 4:0

27e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayache neemt de hoekschop. Talik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 5:0

29e minuut.
Lages passt de bal in één keer door. Wilczak rent richting de bal. Wilczak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Soltész de bal. Soltész draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wilczak passt de bal met de wreef. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész onderschept slim de pass. Soltész draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pillai onderschept slim de pass. Zabraniak is nu in balbezit. Pillai verovert de bal door een tackle van achteren. Soltész is nu in balbezit. Soltész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 6:0

38e minuut.
Talik met een sublieme pass. Lages rent richting de bal. Lages met een sublieme pass. Soltész is nu in balbezit. Soltész haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wichrowski geeft de bal voor. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages passt de bal zonder na te denken. Soltész rent richting de bal. Soltész schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 7:0

43e minuut.
Maziarczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wilczak de bal onder controle te krijgen. Gładysiak is nu in balbezit. Wilczak onderschept slim de pass. Wilczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 23%, Papieskie Kremówki 77%.
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 7:0

46e minuut.
Ayache passt de bal zonder na te denken. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak probeert naar een medespeler te passen. Soltész is nu in balbezit. Soltész haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Bessone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sobrino Sáez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Siedłowski trapt de bal weg van het doel. Lages kopt de bal weg. Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak onderschept slim de pass. Wilczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 8:0

60e minuut.
Pillai kopt de bal weg. Klungelig pakt Soltész de bal. Głusejdo rent richting de bal. Soltész onderschept slim de pass. Soltész draait met de bal, schiet en ... Siedłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayache verovert de bal door een tackle van achteren. Ayache probeert naar een medespeler te passen. Soltész rent richting de bal. Soltész draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lages probeert naar een medespeler te passen. Soltész heeft problemen om de bal te vangen. Soltész met een sublieme pass. Sobrino Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Sáez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lages met een sublieme pass. Wilczak rent richting de bal. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 9:0

71e minuut.
Talik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Głusejdo de bal. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész draait met de bal, schiet en ... Siedłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 10:0

76e minuut.
Pillai kopt de bal weg. Lages rent richting de bal. Lages passt de bal met de wreef. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész schiet op doel. Siedłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki passt de bal met de wreef. Pillai speelt de bal door. Klungelig pakt Wilczak de bal. Wilczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 11:0

82e minuut.
Pillai onderschept slim de pass. Pillai speelt de bal door. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 12:0

85e minuut.
Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak onderschept slim de pass. Wilczak speelt de bal door. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wilczak rent richting de bal. Gładysiak is nu in balbezit. Wilczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczak geeft de bal voor. Soltész maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ayache is nu in balbezit. Ayache geeft de bal voor. Sobrino Sáez rent richting de bal. Sobrino Sáez schiet op doel. Siedłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 12%, Papieskie Kremówki 88%.
GKS Kraska Jasieniec - Papieskie Kremówki 13:0