Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSW Południowi (L)egioniści FC Valentines
?!? Tactiek asd
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
11 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Karpiuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabouroglou met een snelle inworp. Gömleksiz rent richting de bal. Gömleksiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Románek rent richting de bal. Gömleksiz verovert de bal door een tackle van achteren. Guelman is nu in balbezit. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Brand probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gömleksiz de bal. Brand probeert naar een medespeler te passen. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Guentzel onderschept slim de pass. Guentzel geeft een lange en hoge pass. Gundersen rent richting de bal. Gundersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FC Valentines 1:0

21e minuut.
Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal in één keer door. Gundersen rent richting de bal. Gundersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FC Valentines 2:0

22e minuut.
Podleski speelt de bal door. Gömleksiz heeft problemen om de bal te vangen. Románek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Románek krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Malatyalı de bal. Gömleksiz rent richting de bal. Karpiuk rent richting de bal. Gömleksiz rent richting de bal. Gömleksiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Malatyalı onderschept slim de pass. Malatyalı met een sublieme pass. Berta rent richting de bal. Podleski is nu in balbezit. Podleski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FC Valentines 2:1

32e minuut.
Kabouroglou verovert de bal door een tackle van achteren. Kabouroglou passt de bal in één keer door. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski schiet op doel. Kams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
van der Pavert is nu in balbezit. van der Pavert passt de bal met de wreef. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen draait met de bal, schiet en ... zangrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antoci geeft een lange en hoge pass. Gundersen krijgt zijn hoofd ertegen. zangrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Pyhämäki speelt de bal door. Gundersen rent richting de bal. Gundersen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FC Valentines 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 64%, FC Valentines 36%.
OSW Południowi (L)egioniści - FC Valentines 3:1

58e minuut.
Guelman is nu in balbezit. Gömleksiz onderschept slim de pass. Gömleksiz geeft een hoge lob. Podleski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podleski draait met de bal, schiet en ... Kams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Vukašinović geeft de bal voor. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Románek verovert de bal door een tackle van achteren. Románek geeft de bal voor. Gundersen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FC Valentines 4:1

63e minuut.
van der Pavert bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pavert geeft een lange en hoge pass. Daar is Brand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. zangrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Guentzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Pavert bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pavert passt de bal in één keer door. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Guelman rent richting de bal. Gömleksiz onderschept slim de pass. Gömleksiz passt de bal zonder na te denken. Podleski heeft problemen om de bal te vangen. Podleski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Malatyalı rent richting de bal. Malatyalı met een sublieme pass. Gömleksiz rent richting de bal. Gömleksiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FC Valentines 4:2

75e minuut.
Klungelig pakt Románek de bal. Kabouroglou probeert naar een medespeler te passen. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta verovert de bal door een tackle van achteren. Berta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Brand kopt de bal weg. Gömleksiz probeert naar een medespeler te passen. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski haalt uit met een fantastische trap. Kams maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Pyhämäki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berta rent richting de bal. Berta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Berta is nu in balbezit. Berta geeft een lange en hoge pass. Románek heeft problemen om de bal te vangen. Podleski is nu in balbezit. Podleski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 76%, FC Valentines 24%.
OSW Południowi (L)egioniści - FC Valentines 4:2