Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Wysiolek Luborzycki Team Kelobaz
442 atak Tactiek 343
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 43.8
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş onderschept slim de pass. Onofraş geeft een hoge lob. Bekakis is nu in balbezit. Bekakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - Team Kelobaz 1:0

13e minuut.
Solehan geeft een lange en hoge pass. Daar is Çiftçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chen rent richting de bal. Chen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - Team Kelobaz 2:0

24e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal zonder na te denken. Bekakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen rent richting de bal. Chen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mitriţă rent richting de bal. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski passt de bal in één keer door. Ramaioli rent richting de bal. Ramaioli draait met de bal, schiet en ... Felípez bokst de bal weg.

27e minuut.
Bekakis geeft een hoge lob. Chen rent richting de bal. Plazas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plazas krijgt een gele kaart. Chen raakt geblesseerd tijdens het duel. Bekakis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - Team Kelobaz 3:0

30e minuut.
Klungelig pakt Pietrkiewicz de bal. Ramaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaioli probeert naar een medespeler te passen. Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ling geeft een hoge lob. Inworp. Plazas met de inworp. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ... Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pirrone probeert naar een medespeler te passen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski begaat een overtreding. Molkowski krijgt een gele kaart. Varga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hedegaard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bekakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekakis draait met de bal, schiet en ... Pirrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Solehan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bekakis de bal. Varga speelt de bal door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... Pirrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 61%, Team Kelobaz 39%.
K.S Wysiolek Luborzycki - Team Kelobaz 3:0

46e minuut.
Olchawa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ling probeert naar een medespeler te passen. Plazas is nu in balbezit. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Plazas onderschept slim de pass. Plazas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Buftea geeft een lange en hoge pass. Põlendik kopt de bal weg. Daar is Zadorin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solehan rent richting de bal. Solehan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoane verovert de bal door een tackle van achteren. Seoane passt de bal in één keer door. Chen is nu in balbezit. Chen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 66%, Team Kelobaz 34%.
K.S Wysiolek Luborzycki - Team Kelobaz 3:0