Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelobaz K.S Wysiolek Luborzycki
343 Tactiek 442 atak
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 33.3
solide Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Ramaioli is nu in balbezit. Dal Canto onderschept slim de pass. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Seoane heeft problemen om de bal te vangen. Plazas speelt de bal door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba draait met de bal, schiet en ... Felípez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - K.S Wysiolek Luborzycki 1:0

10e minuut.
Fridman onderschept slim de pass. Molkowski is nu in balbezit. Fridman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fridman krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Alba passt de bal met de wreef. Ramaioli rent richting de bal. Ramaioli geeft de bal voor. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ... Felípez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ramaioli speelt de bal door. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski met een sublieme pass. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ... Felípez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Fridman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zadorin met een snelle inworp. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Felípez trapt de bal weg van het doel. Buftea kopt de bal weg. Ling kan de bal niet met de borst controleren. Molkowski rent richting de bal. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Felípez trapt de bal weg van het doel. Varga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Alba onderschept slim de pass. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski passt de bal zonder na te denken. Ramaioli is nu in balbezit. Ramaioli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - K.S Wysiolek Luborzycki 2:0

36e minuut.
Alba rent richting de bal. Ramaioli rent richting de bal. Ramaioli passt de bal in één keer door. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Felípez trapt de bal weg van het doel. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga met een sublieme pass. Bekakis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 35%, K.S Wysiolek Luborzycki 65%.
Team Kelobaz - K.S Wysiolek Luborzycki 2:0

46e minuut.
Olchawa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Molkowski rent richting de bal. Hedegaard rent richting de bal. Molkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski geeft een lange en hoge pass. Fridman kopt de bal weg. Felípez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - K.S Wysiolek Luborzycki 3:0

57e minuut.
Varga probeert naar een medespeler te passen. Seoane is nu in balbezit. Seoane passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bekakis de bal. Bekakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bekakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Violante komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Molkowski geeft de bal voor. Daar is Dal Canto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - K.S Wysiolek Luborzycki 4:0

76e minuut.
Ramaioli passt de bal zonder na te denken. Alba is nu in balbezit. Alba schiet op doel. Fridman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - K.S Wysiolek Luborzycki 5:0

76e minuut.
Molkowski passt de bal zonder na te denken. Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barek geeft een hoge lob. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski geeft een lange en hoge pass. Felípez bokst de bal weg.

83e minuut.
Solehan passt de bal met de wreef. Ramaioli met een sublieme pass. Dal Canto is nu in balbezit. Alba onderschept slim de pass. Alba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 33%, K.S Wysiolek Luborzycki 67%.
Team Kelobaz - K.S Wysiolek Luborzycki 5:0