Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Wysiolek Luborzycki FFST
442 atak Tactiek XD
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


16e minuut.
Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bua geeft een lange en hoge pass. Patriak kopt de bal weg. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rivasplata rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fridman ... Strafschop! Rivasplata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rivasplata legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - FFST 0:1

25e minuut.
Solehan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Põlendik geeft een lange en hoge pass. Chen heeft problemen om de bal te vangen. Bekakis rent richting de bal. Bekakis draait met de bal, schiet en ... Kaczmarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bua rent richting de bal. Bua geeft de bal voor. Põlendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata verovert de bal door een tackle van achteren. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Solehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Denizsoy met een sublieme pass. Daar is Rivasplata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. Felípez bokst de bal weg. Onofraş verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bua geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patriak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Seoane rent richting de bal. Denizsoy onderschept slim de pass. Denizsoy met een sublieme pass. Patriak heeft problemen om de bal te vangen. Patriak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 67%, FFST 33%.
K.S Wysiolek Luborzycki - FFST 0:1

52e minuut.
Põlendik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranburu met de inworp. Denizsoy geeft een hoge lob. Patriak springt en kopt de bal. Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - FFST 0:2

56e minuut.
Abascal passt de bal in één keer door. Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bua passt de bal zonder na te denken. Patriak rent richting de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felípez probeert naar een medespeler te passen. Patriak kopt de bal weg. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata schiet op doel. Felípez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - FFST 0:3

60e minuut.
Bekakis controleert de bal met de borst. Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bekakis zijn tegenspeler op de grond. Bekakis krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bua probeert naar een medespeler te passen. Onofraş rent richting de bal. Patriak onderschept slim de pass. Patriak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Seoane geeft een hoge lob. Bekakis rent richting de bal. Mocó speelt de bal door. Bekakis rent richting de bal. Bekakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Abascal kopt de bal weg. Klungelig pakt Denizsoy de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varga. Varga krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denizsoy rent richting de bal. Denizsoy geeft een lange en hoge pass. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Felípez met een harde bal richting middenveld. Varga rent richting de bal. Bua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bua krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Aranburu geeft een lange en hoge pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş verovert de bal door een tackle van achteren. Rivasplata verovert de bal door een tackle van achteren. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - FFST 0:4

83e minuut.
Põlendik rent richting de bal. Rivasplata verovert de bal door een tackle van achteren. Rivasplata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - FFST 0:5

85e minuut.
Põlendik is nu in balbezit. Aranburu onderschept slim de pass. Aranburu speelt de bal door. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Aranburu met een sublieme pass. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patriak. Patriak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 66%, FFST 34%.
K.S Wysiolek Luborzycki - FFST 0:5