Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuchsik FC Valentines
442 Tactiek asd
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 40.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Turyanskiy speelt de bal door. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - FC Valentines 1:0

11e minuut.
Brand heeft problemen om de bal te vangen. Lamperski is nu in balbezit. Brand is nu in balbezit. Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. zangrillo bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavazzeni met de inworp. Mascoli is nu in balbezit. Mascoli geeft de bal voor. Uztunç maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta met een sublieme pass. Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gömleksiz haalt uit met een fantastische trap. Quintanilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuchsik - FC Valentines 1:1

27e minuut.
Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turyanskiy onderschept slim de pass. Turyanskiy speelt de bal door. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç schiet op doel. zangrillo bokst de bal weg.

30e minuut.
Berta verovert de bal door een tackle van achteren. Kania met een sublieme pass. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski haalt uit met een fantastische trap. Quintanilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - FC Valentines 1:2

41e minuut.
Turyanskiy passt de bal in één keer door. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç geeft de bal voor. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lamperski heeft problemen om de bal te vangen. Lamperski geeft een hoge lob. Fanuzzi is nu in balbezit. Fanuzzi draait met de bal, schiet en ... Uztunç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Berta is nu in balbezit. Berta speelt de bal door. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - FC Valentines 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 39%, FC Valentines 61%.
Fuchsik - FC Valentines 1:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merlin met de inworp. Kabouroglou met een sublieme pass. Gömleksiz rent richting de bal. Gömleksiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Brand geeft de bal voor. Klungelig pakt Malatyalı de bal. Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk geeft de bal voor. Brand heeft problemen om de bal te vangen. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gavazzeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel geeft een lange en hoge pass. Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
zangrillo met een sublieme pass. Kania kopt de bal weg. Daar is Mascoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kabouroglou rent richting de bal. Shahril is nu in balbezit. Shahril geeft een hoge lob. Gömleksiz is nu in balbezit. Gömleksiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
zangrillo trapt de bal weg. Malatyalı kopt de bal weg. Berta is nu in balbezit. Berta schiet op doel. Parpan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Merlin met een snelle inworp. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk passt de bal in één keer door. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Merlin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kabouroglou de bal onder controle te krijgen. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - FC Valentines 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 47%, FC Valentines 53%.
Fuchsik - FC Valentines 2:3