Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelobaz GKS Kraska Jasieniec
343 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Doeltrap. Pirrone trapt de bal weg. Lages kopt de bal weg. Haneke rent richting de bal. Haneke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - GKS Kraska Jasieniec 0:1

6e minuut.
Zadorin kopt de bal weg. Buftea is nu in balbezit. Haneke begaat een overtreding. Haneke krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Soltész is nu in balbezit. Zadorin verovert de bal door een tackle van achteren. Zadorin geeft een lange en hoge pass. Alba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mitriţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lages speelt de bal door. Haneke rent richting de bal. Haneke haalt uit met een fantastische trap. Pirrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Soltész geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haneke krijgt zijn hoofd ertegen. Çiftçi probeert de bal aan de voet te houden. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pirrone met een harde bal richting middenveld. Molkowski kopt de bal weg. Pillai rent richting de bal. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba draait met de bal, schiet en ... Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lages met een sublieme pass. Daar is Soltész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czub verovert de bal door een tackle van achteren. Haneke is nu in balbezit. Haneke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar probeert naar een medespeler te passen. Kroonburg met een sublieme pass. Haneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneke haalt uit met een fantastische trap. Pirrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kroonburg met een sublieme pass. Soltész met een sublieme pass. Haneke rent richting de bal. Haneke draait met de bal, schiet en ... Pirrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Plazas de bal onder controle te krijgen. Lages met een sublieme pass. Haneke is nu in balbezit. Haneke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - GKS Kraska Jasieniec 0:2

39e minuut.
Kroonburg passt de bal in één keer door. Talik is nu in balbezit. Talik met een sublieme pass. Haneke rent richting de bal. Haneke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kroonburg is nu in balbezit. Kroonburg speelt de bal door. Talik met een sublieme pass. Klungelig pakt Haneke de bal. Haneke schiet op doel. Pirrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Doeltrap. Olchawa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 54%, GKS Kraska Jasieniec 46%.
Team Kelobaz - GKS Kraska Jasieniec 0:2

48e minuut.
Madar kopt de bal weg. Talik rent richting de bal. Talik met een sublieme pass. Haneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - GKS Kraska Jasieniec 0:3

53e minuut.
Soltész rent richting de bal. Soltész met een sublieme pass. Haneke is nu in balbezit. Haneke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - GKS Kraska Jasieniec 0:4

55e minuut.
Lages is nu in balbezit. Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Barek passt de bal in één keer door. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pillai rent richting de bal. Pillai passt de bal zonder na te denken. Haneke is nu in balbezit. Haneke draait met de bal, schiet en ... Olchawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Madar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik passt de bal in één keer door. Haneke heeft problemen om de bal te vangen. Haneke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Czub speelt de bal door. Çiftçi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buftea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haneke is nu in balbezit. Haneke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lages speelt de bal door. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik met een sublieme pass. Haneke is nu in balbezit. Haneke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pobuta met een sublieme pass. Haneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftçi is nu in balbezit. Haneke verovert de bal door een tackle van achteren. Haneke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Olchawa trapt de bal weg. Montiel kopt de bal weg. Haneke is nu in balbezit. Haneke haalt uit met een fantastische trap. Olchawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olchawa probeert naar een medespeler te passen. Lages kopt de bal weg. Haneke rent richting de bal. Haneke haalt uit met een fantastische trap. Olchawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - GKS Kraska Jasieniec 0:5

83e minuut.
Lages onderschept slim de pass. Lages probeert naar een medespeler te passen. Talik probeert naar een medespeler te passen. Haneke is nu in balbezit. Haneke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 61%, GKS Kraska Jasieniec 39%.
Team Kelobaz - GKS Kraska Jasieniec 0:5