Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kraska Jasieniec Team Kelobaz
523 Tactiek 343
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 44.8
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Zadorin geeft een hoge lob. Alba rent richting de bal. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski schiet op doel. Balogh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 0:1

5e minuut.
Soltész is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Çiftçi ... Strafschop! Soltész is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soltész legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pirrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 1:1

20e minuut.
Zadorin probeert naar een medespeler te passen. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski passt de bal zonder na te denken. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Huber probeert naar een medespeler te passen. Buftea rent richting de bal. Soltész onderschept slim de pass. Soltész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 2:1

34e minuut.
Wilczak speelt de bal door. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Barek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soltész raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lages neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Lages heeft problemen om de bal te vangen. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Bessone is nu in balbezit. Bessone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lages kopt de bal weg. Daar is Soltész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buftea rent richting de bal. Soltész verovert de bal door een tackle van achteren. Soltész schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ayache met een snelle inworp. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak geeft een hoge lob. Soltész maakt een snoekduik en kopt de bal. Pirrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 3:1

43e minuut.
Talik met een sublieme pass. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak geeft een lange en hoge pass. Soltész springt en kopt de bal. Pirrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 37%, Team Kelobaz 63%.
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 4:1

46e minuut.
Olchawa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Çiftçi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huber geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soltész maakt een snoekduik en kopt de bal. Olchawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 5:1

49e minuut.
Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik geeft een lange en hoge pass. Daar is Barek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soltész is nu in balbezit. Soltész haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Olchawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Çiftçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bessone rent richting de bal. Bessone haalt uit met een fantastische trap. Olchawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Çiftçi de bal. Wilczak rent richting de bal. Wilczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lages speelt de bal door. Ayache speelt de bal door. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész draait met de bal, schiet en ... Olchawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 6:1

58e minuut.
Soltész verovert de bal door een tackle van achteren. Soltész speelt de bal door. Wilczak heeft problemen om de bal te vangen. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész haalt uit met een fantastische trap. Olchawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Barek de bal. Soltész rent richting de bal. Soltész schiet op doel. Olchawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 7:1

63e minuut.
Klungelig pakt Zadorin de bal. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber geeft de bal voor. Soltész rent richting de bal. Soltész haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Soltész passt de bal met de wreef. Wilczak rent richting de bal. Plazas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plazas krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Wilczak is nu in balbezit. Wilczak geeft een hoge lob. Czub heeft problemen om de bal te vangen. Bessone verovert de bal door een tackle van achteren. Bessone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone geeft een hoge lob. Soltész is nu in balbezit. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pillai met een sublieme pass. Molkowski rent richting de bal. Molkowski met een sublieme pass. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Molkowski speelt de bal door. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak passt de bal zonder na te denken. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Molkowski passt de bal zonder na te denken. Ramaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaioli passt de bal zonder na te denken. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 38%, Team Kelobaz 62%.
GKS Kraska Jasieniec - Team Kelobaz 7:1