Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Wysiolek Luborzycki Fuchsik
442 atak Tactiek 442
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 51.3
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Daar is Chen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mascoli. Chen raakt geblesseerd tijdens het duel. Violante wilt de vrije trap nemen. Quintanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - Fuchsik 1:0

5e minuut.
Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Uztunç rent richting de bal. Uztunç schiet op doel. Felípez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Ling rent richting de bal. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk geeft de bal voor. Uztunç rent richting de bal. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Felípez bokst de bal weg.

10e minuut.
Turyanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turyanskiy geeft de bal voor. Ling speelt de bal door. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Borsuk passt de bal in één keer door. Onofraş probeert naar een medespeler te passen. Uztunç rent richting de bal. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Felípez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Wysiolek Luborzycki - Fuchsik 1:1

31e minuut.
Lamperski heeft problemen om de bal te vangen. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - Fuchsik 1:2

35e minuut.
Lamperski rent richting de bal. Lamperski passt de bal in één keer door. Borsuk geeft een hoge lob. Uztunç rent richting de bal. Uztunç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gavazzeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazzeni geeft de bal voor. Hellsing kopt de bal weg. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - Fuchsik 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 72%, Fuchsik 28%.
K.S Wysiolek Luborzycki - Fuchsik 1:3

47e minuut.
Avetikyan met een sublieme pass. Turyanskiy rent richting de bal. Turyanskiy passt de bal met de wreef. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Felípez trapt de bal weg van het doel. Mascoli probeert de bal aan de voet te houden. Avetikyan probeert naar een medespeler te passen. Chen is nu in balbezit. Chen haalt uit met een fantastische trap. Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Bekakis rent richting de bal. Turyanskiy onderschept slim de pass. Turyanskiy speelt de bal door. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli passt de bal in één keer door. Turyanskiy probeert naar een medespeler te passen. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ling speelt de bal door. Mascoli geeft een lange en hoge pass. Onofraş is nu in balbezit. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lamperski geeft de bal voor. Fridman heeft problemen om de bal te vangen. Violante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Parpan geeft een lange en hoge pass. Gavazzeni heeft problemen om de bal te vangen. Gavazzeni met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamperski de bal. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. Felípez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - Fuchsik 1:4

85e minuut.
Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski passt de bal met de wreef. Hellsing is nu in balbezit. Hellsing geeft de bal voor. Uztunç kan de bal niet met de borst controleren. Felípez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 81%, Fuchsik 19%.
K.S Wysiolek Luborzycki - Fuchsik 1:4