Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFST FC Valentines
XD Tactiek asd
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 42.9
solid Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Malatyalı probeert naar een medespeler te passen. Kabouroglou rent richting de bal. Kabouroglou passt de bal met de wreef. Podleski rent richting de bal. Podleski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalı geeft een hoge lob. Berta rent richting de bal. Kania is nu in balbezit. Kania geeft een hoge lob. Kaczmarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Podleski is nu in balbezit. Podleski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFST - FC Valentines 0:1

16e minuut.
Sanchev geeft een lange en hoge pass. Kania kopt de bal weg. Mocó is nu in balbezit. Berta verovert de bal door een tackle van achteren. Berta geeft een lange en hoge pass. Kaczmarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kabouroglou probeert naar een medespeler te passen. Malatyalı rent richting de bal. Malatyalı passt de bal zonder na te denken. Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Denizsoy passt de bal met de wreef. Bua geeft een hoge lob. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FFST - FC Valentines 1:1

28e minuut.
Denizsoy probeert naar een medespeler te passen. Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouroglou begaat een overtreding. Bua roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bua kan niet meer verder spelen. Albuşel komt het veld opgelopen. Abascal met een snel genomen vrije trap. Patriak kopt de bal weg. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata schiet op doel. zangrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Guentzel is nu in balbezit. Guentzel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aranburu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denizsoy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFST - FC Valentines 2:1

41e minuut.
Andolfi kopt de bal weg. Denizsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy met een sublieme pass. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata draait met de bal, schiet en ... zangrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFST 68%, FC Valentines 32%.
FFST - FC Valentines 2:1

46e minuut.
Albuşel rent richting de bal. Albuşel geeft een hoge lob. Aranburu heeft problemen om de bal te vangen. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Wicul speelt de bal door. Mocó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocó geeft een lange en hoge pass. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. zangrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Aranburu met de inworp. Denizsoy rent richting de bal. Denizsoy geeft een lange en hoge pass. Rivasplata kopt de bal weg. Patriak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Kaczmarski trapt de bal weg van het doel. Kabouroglou kopt de bal weg. Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gömleksiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchares onderschept slim de pass. Lanchares speelt de bal door. Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Lanchares geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabouroglou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gömleksiz rent richting de bal. Gömleksiz draait met de bal, schiet en ... Kaczmarski bokst de bal weg.

82e minuut.
Kania kopt de bal weg. Podleski controleert de bal met de borst. Denizsoy geeft een lange en hoge pass. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Aranburu met een snelle inworp. Denizsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy geeft een hoge lob. Rivasplata heeft problemen om de bal te vangen. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFST - FC Valentines 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFST 55%, FC Valentines 45%.
FFST - FC Valentines 3:1