Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kraska Jasieniec OSW Południowi (L)egioniści
523 Tactiek ?!?
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 39
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Pillai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gundersen is nu in balbezit. Bracco rent richting de bal. Gundersen rent richting de bal. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Balogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Wilczak heeft problemen om de bal te vangen. Wilczak met een sublieme pass. Daar is Soltész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Yudin met een sublieme pass. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta geeft een hoge lob. Wilczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - OSW Południowi (L)egioniści 1:0

22e minuut.
Pobuta geeft een hoge lob. Guelman heeft problemen om de bal te vangen. Wilczak rent richting de bal. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Kams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - OSW Południowi (L)egioniści 2:0

24e minuut.
Gordon geeft een lange en hoge pass. Bessone kopt de bal weg. Zele heeft problemen om de bal te vangen. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kams trapt de bal weg van het doel. Yudin kopt de bal weg. Wilczak rent richting de bal. Wilczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - OSW Południowi (L)egioniści 3:0

34e minuut.
Antoci geeft een hoge lob. Daar is Gundersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montiel is nu in balbezit. Gundersen onderschept slim de pass. Gundersen schiet op doel. Balogh bokst de bal weg.

38e minuut.
Pyhämäki verovert de bal door een tackle van achteren. Yudin probeert naar een medespeler te passen. Bessone is nu in balbezit. Bessone geeft een lange en hoge pass. Wilczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Montiel met een sublieme pass. Bessone rent richting de bal. Bessone passt de bal in één keer door. Wilczak rent richting de bal. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Kams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 22%, OSW Południowi (L)egioniści 78%.
GKS Kraska Jasieniec - OSW Południowi (L)egioniści 3:0

47e minuut.
Pyhämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhämäki passt de bal in één keer door. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Balogh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - OSW Południowi (L)egioniści 3:1

54e minuut.
Pobuta rent richting de bal. Inworp. Pobuta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bessone de bal. Bessone geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Montiel geeft een hoge lob. Lages kopt de bal weg. Daar is Malakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tutkun rent richting de bal. Tutkun probeert naar een medespeler te passen. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen schiet op doel. Montiel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van der Pavert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gundersen springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Antoci rent richting de bal. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lages probeert naar een medespeler te passen. Yudin rent richting de bal. Yudin passt de bal in één keer door. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Kams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - OSW Południowi (L)egioniści 4:1

67e minuut.
Malakyan is nu in balbezit. Malakyan passt de bal in één keer door. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak schiet op doel. Kams probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Pobuta speelt de bal door. Pillai speelt de bal door. Gordon met een sublieme pass. Gundersen rent richting de bal. Gundersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Guelman met een sublieme pass. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci met een sublieme pass. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. Balogh bokst de bal weg.

85e minuut.
Lages onderschept slim de pass. Lages passt de bal met de wreef. Yudin rent richting de bal. Yudin schiet op doel. Kams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - OSW Południowi (L)egioniści 5:1

86e minuut.
Malakyan probeert naar een medespeler te passen. Guelman geeft een hoge lob. Madar probeert de bal aan de voet te houden. Antoci rent richting de bal. Antoci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lages passt de bal zonder na te denken. Malakyan rent richting de bal. Wilczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 32%, OSW Południowi (L)egioniści 68%.
GKS Kraska Jasieniec - OSW Południowi (L)egioniści 5:1