Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSW Południowi (L)egioniści GKS Kraska Jasieniec
?!? Tactiek 523
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen average


11e minuut.
Klungelig pakt Antoci de bal. Antoci geeft de bal voor. Daar is Kroonburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Balogh bokst de bal weg.

14e minuut.
Tutkun passt de bal met de wreef. Daar is Antoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoci geeft een lange en hoge pass. Gundersen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - GKS Kraska Jasieniec 1:0

19e minuut.
Talik passt de bal in één keer door. Vukašinović heeft problemen om de bal te vangen. Vukašinović passt de bal zonder na te denken. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Antoci verovert de bal door een tackle van achteren. Antoci met een sublieme pass. Vukašinović met een sublieme pass. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lages maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soltész kopt de bal weg. Pyhämäki heeft problemen om de bal te vangen. Bessone is nu in balbezit. Bessone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kams trapt de bal weg. Lages kopt de bal weg. Klungelig pakt Malakyan de bal. Soltész is nu in balbezit. Soltész schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović passt de bal in één keer door. Antoci speelt de bal door. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - GKS Kraska Jasieniec 2:0

44e minuut.
Bru speelt de bal door. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages speelt de bal door. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 61%, GKS Kraska Jasieniec 39%.
OSW Południowi (L)egioniści - GKS Kraska Jasieniec 2:0

48e minuut.
Pyhämäki onderschept slim de pass. Pyhämäki met een sublieme pass. van der Pavert rent richting de bal. van der Pavert geeft een hoge lob. Gundersen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pyhämäki geeft een hoge lob. van der Pavert kopt de bal weg. Talik probeert naar een medespeler te passen. Wilczak heeft problemen om de bal te vangen. Wilczak geeft een hoge lob. Kams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vukašinović probeert naar een medespeler te passen. van der Pavert is nu in balbezit. van der Pavert geeft een lange en hoge pass. Gundersen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - GKS Kraska Jasieniec 3:0

72e minuut.
Huber passt de bal in één keer door. Soltész is nu in balbezit. Wilczak rent richting de bal. Soltész rent richting de bal. Soltész schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wilczak is nu in balbezit. Wilczak speelt de bal door. Soltész is nu in balbezit. Soltész schiet op doel. Kams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - GKS Kraska Jasieniec 3:1

84e minuut.
Wilczak passt de bal zonder na te denken. Ayache speelt de bal door. Lages met een sublieme pass. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Alcalá de bal. Talik rent richting de bal. Soltész is nu in balbezit. Soltész haalt uit met een fantastische trap. Kams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - GKS Kraska Jasieniec 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 63%, GKS Kraska Jasieniec 37%.
OSW Południowi (L)egioniści - GKS Kraska Jasieniec 3:2