Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egioniści Team Kelobaz
moja Tactiek 343
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 44.4
solide Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Zadorin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski met een sublieme pass. Ramaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaioli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Team Kelobaz 0:1

5e minuut.
Barek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sastre Reus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mitriţă kopt de bal weg. Molkowski rent richting de bal. Molkowski passt de bal zonder na te denken. Ramaioli rent richting de bal. Ramaioli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Skočić is nu in balbezit. Czub onderschept slim de pass. Czub geeft een hoge lob. Molkowski rent richting de bal. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Czub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah onderschept slim de pass. Lah passt de bal met de wreef. Chakarov rent richting de bal. Chakarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egioniści - Team Kelobaz 1:1

12e minuut.
Ramaioli passt de bal met de wreef. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski passt de bal zonder na te denken. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap. Borge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Team Kelobaz 1:2

16e minuut.
Alba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pietrkiewicz komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Mitriţă speelt de bal door. Haapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaioli onderschept slim de pass. Ramaioli schiet op doel. Borge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Team Kelobaz 1:3

19e minuut.
Ramaioli is nu in balbezit. Carballeiras geeft een hoge lob. Lah is nu in balbezit. Lah schiet op doel. Pirrone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Team Kelobaz 2:3

22e minuut.
Skočić passt de bal zonder na te denken. Lah rent richting de bal. Lah passt de bal in één keer door. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sastre Reus speelt de bal door. Daar is Skočić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skočić speelt de bal door. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Haapa is nu in balbezit. Haapa geeft de bal voor. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ... Pirrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egioniści - Team Kelobaz 3:3

34e minuut.
Plazas speelt de bal door. Ramaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaioli passt de bal zonder na te denken. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Buftea met een sublieme pass. Daar is Ramaioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramaioli probeert naar een medespeler te passen. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Pietrkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Team Kelobaz 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 58%, Team Kelobaz 42%.
(L)egioniści - Team Kelobaz 3:4

46e minuut.
Olchawa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Balotti geeft een hoge lob. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah met een sublieme pass. Skočić is nu in balbezit. Skočić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egioniści - Team Kelobaz 4:4

50e minuut.
Buftea geeft een hoge lob. Barek probeert de bal aan de voet te houden. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ... Olchawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Team Kelobaz 5:4

55e minuut.
Plazas kan de bal niet met de borst controleren. Sastre Reus rent richting de bal. Sastre Reus passt de bal zonder na te denken. Lah rent richting de bal. Lah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Molkowski schiet op doel. Borge maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fumero probeert de bal aan de voet te houden. Plazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plazas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Carballeiras verovert de bal door een tackle van achteren. Sastre Reus rent richting de bal. Sastre Reus passt de bal zonder na te denken. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah schiet op doel. Olchawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Balotti geeft een lange en hoge pass. Skočić controleert de bal met de borst. Skočić passt de bal met de wreef. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ... Olchawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Balotti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carballeiras de bal onder controle te krijgen. Sastre Reus geeft de bal voor. Chakarov kan de bal niet met de borst controleren. Sastre Reus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Sastre Reus zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sastre Reus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sastre Reus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pietrkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Molkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Borge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çiftçi. Skočić raakt geblesseerd tijdens het duel. Carballeiras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lah springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Çiftçi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - Team Kelobaz 6:4

72e minuut.
Carballeiras is nu in balbezit. Carballeiras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skočić de bal. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ... Olchawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Buftea speelt de bal door. Gołomp probeert naar een medespeler te passen. Lah is nu in balbezit. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Olchawa bokst de bal weg.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Mitriţă de bal onder controle te krijgen. Skočić rent richting de bal. Çiftçi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çiftçi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Carballeiras probeert naar een medespeler te passen. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov geeft een lange en hoge pass. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 40%, Team Kelobaz 60%.
(L)egioniści - Team Kelobaz 6:4