Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelobaz (L)egioniści
343 Tactiek moja
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 39.6
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Inworp. Zadorin met een snelle inworp. Gołomp rent richting de bal. Molkowski onderschept slim de pass. Molkowski geeft de bal voor. Borge bokst de bal weg. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - (L)egioniści 1:0

6e minuut.
Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Alba is nu in balbezit. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Skočić heeft problemen om de bal te vangen. Skočić probeert naar een medespeler te passen. Lah rent richting de bal. Chakarov rent richting de bal. Chakarov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Szaj is nu in balbezit. Plazas verovert de bal door een tackle van achteren. Plazas passt de bal met de wreef. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sastre Reus rent richting de bal. Sastre Reus passt de bal zonder na te denken. Carballeiras rent richting de bal. Carballeiras geeft de bal voor. Lah springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chakarov kopt de bal weg. Buftea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fumero de bal. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba draait met de bal, schiet en ... Borge bokst de bal weg. Ramaioli is nu in balbezit. Ramaioli haalt uit met een fantastische trap. Borge bokst de bal weg.

20e minuut.
Buftea is nu in balbezit. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă passt de bal met de wreef. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - (L)egioniści 2:0

25e minuut.
Haapa geeft een lange en hoge pass. Look rent richting de bal. Met opzet legt Ramaioli zijn tegenspeler op de grond. Look raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Look kan niet meer verder spelen. Entkowski komt het veld opgelopen. Gołomp met een snel genomen vrije trap. Lah kopt de bal weg. Carballeiras geeft een hoge lob. Chakarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Ramaioli rent richting de bal. Ramaioli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zadorin met de inworp. Molkowski rent richting de bal. Molkowski passt de bal zonder na te denken. Alba is nu in balbezit. Alba schiet op doel. Borge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Carballeiras is nu in balbezit. Plazas is nu in balbezit. Plazas passt de bal met de wreef. Alba rent richting de bal. Alba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Carballeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballeiras passt de bal in één keer door. Skočić heeft problemen om de bal te vangen. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah schiet op doel. Pirrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Carballeiras is nu in balbezit. Carballeiras geeft een lange en hoge pass. Lah probeert de bal met de borst te controleren. Lah haalt uit met een fantastische trap. Pirrone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olchawa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 33%, (L)egioniści 67%.
Team Kelobaz - (L)egioniści 2:0

48e minuut.
Czub met een sublieme pass. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski passt de bal in één keer door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Haapa verovert de bal door een tackle van achteren. Haapa geeft een lange en hoge pass. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah haalt uit met een fantastische trap. Olchawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - (L)egioniści 2:1

60e minuut.
Haapa trapt de bal weg van het doel. Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sastre Reus. Sastre Reus krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Barek geeft de bal voor. Inworp. Szaj met de inworp. Sastre Reus geeft de bal voor. Lah maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ramaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj geeft een lange en hoge pass. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Kelobaz - (L)egioniści 2:2

88e minuut.
Alba is nu in balbezit. Alba passt de bal met de wreef. Fumero rent richting de bal. Ramaioli onderschept slim de pass. Ramaioli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Skočić probeert naar een medespeler te passen. Çiftçi rent richting de bal. Lah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 48%, (L)egioniści 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Kelobaz - (L)egioniści 2:2