Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Wysiolek Luborzycki (L)egioniści
442 atak Tactiek moja
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 41.7
matig Schieten solide
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Carballeiras probeert naar een medespeler te passen. Entkowski rent richting de bal. Entkowski passt de bal in één keer door. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah schiet op doel. Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is Bekakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekakis passt de bal in één keer door. Fumero is nu in balbezit. Chen verovert de bal door een tackle van achteren. Chen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Entkowski geeft een lange en hoge pass. Fridman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chakarov rent richting de bal. Chakarov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - (L)egioniści 0:1

19e minuut.
Skočić rent richting de bal. Lah is nu in balbezit. Skočić is nu in balbezit. Lah rent richting de bal. Lah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chen is nu in balbezit. Carballeiras onderschept slim de pass. Carballeiras speelt de bal door. Chakarov heeft problemen om de bal te vangen. Chakarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Entkowski passt de bal met de wreef. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah passt de bal zonder na te denken. Skočić controleert de bal met de borst. Skočić haalt uit met een fantastische trap. Felípez bokst de bal weg. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Carballeiras speelt de bal door. Chakarov rent richting de bal. Chakarov passt de bal met de wreef. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ... Felípez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 56%, (L)egioniści 44%.
K.S Wysiolek Luborzycki - (L)egioniści 0:1

62e minuut.
Klungelig pakt Entkowski de bal. Entkowski passt de bal zonder na te denken. Onofraş is nu in balbezit. Lah verovert de bal door een tackle van achteren. Lah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carballeiras heeft problemen om de bal te vangen. Varga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carballeiras. Carballeiras krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Carballeiras rent richting de bal. Carballeiras probeert naar een medespeler te passen. Onofraş is nu in balbezit. Lah onderschept slim de pass. Lah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov rent richting de bal. Klungelig pakt Chakarov de bal. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ... Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Klungelig pakt Seoane de bal. Carballeiras rent richting de bal. Carballeiras passt de bal met de wreef. Skočić rent richting de bal. Skočić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Felípez met een harde bal richting middenveld. Carballeiras probeert de bal aan de voet te houden. Varga speelt de bal door. Chen rent richting de bal. Chen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Chakarov met een sublieme pass. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ... Fridman probeert de bal aan de voet te houden. Felípez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Carballeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballeiras passt de bal met de wreef. Lah is nu in balbezit. Lah schiet op doel. Felípez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - (L)egioniści 0:2

86e minuut.
Chen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Look verovert de bal door een tackle van achteren. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 60%, (L)egioniści 40%.
K.S Wysiolek Luborzycki - (L)egioniści 0:2