Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egioniści K.S Wysiolek Luborzycki
moja Tactiek 442 atak
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 35.8
solid Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Look is nu in balbezit. Chakarov is nu in balbezit. Skočić rent richting de bal. Skočić geeft de bal voor. Lah springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Seoane geeft een lange en hoge pass. Bekakis is nu in balbezit. Balotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balotti krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Felípez speelt de bal door. Sastre Reus kopt de bal weg. Daar is Fridman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah rent richting de bal. Lah haalt uit met een fantastische trap. Felípez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Haapa geeft een lange en hoge pass. Ling rent richting de bal. Ling passt de bal met de wreef. Lah rent richting de bal. Lah haalt uit met een fantastische trap. Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Skočić passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ling met de inworp. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov draait met de bal, schiet en ... Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

26e minuut.
Fridman met een sublieme pass. Bekakis rent richting de bal. Carballeiras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bekakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hedegaard komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bekakis is nu in balbezit. Bekakis draait met de bal, schiet en ... Borge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - K.S Wysiolek Luborzycki 0:1

27e minuut.
Sastre Reus speelt de bal door. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić met een sublieme pass. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lah is nu in balbezit. Skočić rent richting de bal. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap. Felípez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egioniści - K.S Wysiolek Luborzycki 1:1

33e minuut.
Hedegaard speelt de bal door. Balotti speelt de bal door. Daar is Look, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Look geeft de bal voor. Lah maakt een snoekduik en kopt de bal. Felípez bokst de bal weg.

43e minuut.
Fumero geeft de bal voor. Onofraş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lah. Lah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 39%, K.S Wysiolek Luborzycki 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
(L)egioniści - K.S Wysiolek Luborzycki 1:1

56e minuut.
Hedegaard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avetikyan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Borge met een sublieme pass. Sastre Reus kopt de bal weg. Klungelig pakt Chakarov de bal. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Carballeiras is nu in balbezit. Carballeiras geeft een hoge lob. Lah kopt de bal weg. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Carballeiras probeert naar een medespeler te passen. Chakarov rent richting de bal. Avetikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov verovert de bal door een tackle van achteren. Chakarov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Felípez bokst de bal weg.

68e minuut.
Seoane heeft problemen om de bal te vangen. Seoane passt de bal zonder na te denken. Carballeiras speelt de bal door. Lah is nu in balbezit. Lah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Felípez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Bekakis is nu in balbezit. Carballeiras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bekakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avetikyan met een snel genomen vrije trap. Chen krijgt zijn hoofd ertegen. Borge bokst de bal weg.

85e minuut.
Look passt de bal zonder na te denken. Carballeiras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varga. Varga krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Solehan met de inworp. Avetikyan geeft een hoge lob. Daar is Gołomp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chen is nu in balbezit. Chen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 42%, K.S Wysiolek Luborzycki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
(L)egioniści - K.S Wysiolek Luborzycki 1:1