Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Valentines GKS Kraska Jasieniec
asd Tactiek 523
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Brand rent richting de bal. Bessone verovert de bal door een tackle van achteren. Bessone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wilczak de bal onder controle te krijgen. zangrillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valentines - GKS Kraska Jasieniec 0:1

8e minuut.
Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand passt de bal zonder na te denken. Gömleksiz is nu in balbezit. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Valentines - GKS Kraska Jasieniec 1:1

13e minuut.
Andolfi kopt de bal weg. Kania met een sublieme pass. Podleski rent richting de bal. Podleski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valentines - GKS Kraska Jasieniec 2:1

15e minuut.
Kania passt de bal met de wreef. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel speelt de bal door. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. zangrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wilczak rent richting de bal. Wilczak met een sublieme pass. zangrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Andolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soltész zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kania geeft een lange en hoge pass. Pillai kopt de bal weg. Yudin kan de bal niet met de borst controleren. Berta onderschept slim de pass. Berta draait met de bal, schiet en ... Balogh bokst de bal weg.

26e minuut.
Daar is Ayache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montiel geeft een lange en hoge pass. Wilczak rent richting de bal. Wilczak draait met de bal, schiet en ... zangrillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bru rent richting de bal. Bru passt de bal zonder na te denken. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész schiet op doel. zangrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

40e minuut.
Kania probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malatyalı de bal. Malatyalı passt de bal zonder na te denken. Gömleksiz rent richting de bal. Gömleksiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Bru de bal onder controle te krijgen. Balogh speelt de bal door. Malatyalı kopt de bal weg. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valentines 40%, GKS Kraska Jasieniec 60%.
FC Valentines - GKS Kraska Jasieniec 2:1

50e minuut.
Gömleksiz met een sublieme pass. Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta haalt uit met een fantastische trap. Ayache probeert de bal aan de voet te houden. Balogh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valentines - GKS Kraska Jasieniec 3:1

53e minuut.
Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczak passt de bal in één keer door. Soltész is nu in balbezit. Soltész draait met de bal, schiet en ... zangrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valentines - GKS Kraska Jasieniec 3:2

56e minuut.
Bru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soltész rent richting de bal. Kania tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kania krijgt een gele kaart. Soltész raakt geblesseerd tijdens het duel. Lages zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andolfi kan de bal niet met de borst controleren. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Yudin passt de bal zonder na te denken. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shahril. Shahril krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Soltész heeft problemen om de bal te vangen. Soltész met een sublieme pass. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Malatyalı passt de bal zonder na te denken. Kania rent richting de bal. Kania geeft een lange en hoge pass. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski schiet op doel. Balogh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Lages passt de bal in één keer door. Brand is nu in balbezit. Wilczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. zangrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Andolfi geeft een hoge lob. Inworp. Bru met de inworp. Soltész is nu in balbezit. Soltész geeft een hoge lob. zangrillo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valentines 46%, GKS Kraska Jasieniec 54%.
FC Valentines - GKS Kraska Jasieniec 3:2