Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSW Południowi (L)egioniści FFST
?!? Tactiek XD
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 46.5
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Antoci controleert de bal met de borst. Aranburu is nu in balbezit. Aranburu passt de bal in één keer door. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rivasplata onderschept slim de pass. Malakyan rent richting de bal. Rivasplata verovert de bal door een tackle van achteren. Rivasplata draait met de bal, schiet en ... Kams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 0:1

10e minuut.
Antoci is nu in balbezit. Antoci passt de bal zonder na te denken. Gundersen rent richting de bal. Gundersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 1:1

12e minuut.
Patriak is nu in balbezit. Patriak passt de bal met de wreef. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata onderschept slim de pass. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. Kams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 1:2

12e minuut.
Pyhämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak passt de bal zonder na te denken. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pyhämäki is nu in balbezit. Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aranburu met een snelle inworp. Denizsoy rent richting de bal. Tutkun begaat een overtreding. Denizsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aranburu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 1:3

22e minuut.
Klungelig pakt Patriak de bal. Zele bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak onderschept slim de pass. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Kams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 1:4

30e minuut.
Abascal probeert naar een medespeler te passen. Aranburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranburu speelt de bal door. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zele is nu in balbezit. Vukašinović geeft een hoge lob. Daar is Mocó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gundersen is nu in balbezit. Kaczmarski met een sublieme pass. Vukašinović kopt de bal weg. van der Pavert bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pavert geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tutkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy onderschept slim de pass. Denizsoy passt de bal zonder na te denken. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Kams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 64%, FFST 36%.
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 1:4

47e minuut.
Kams trapt de bal weg van het doel. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel probeert naar een medespeler te passen. Gundersen rent richting de bal. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mocó passt de bal zonder na te denken. Albuşel probeert naar een medespeler te passen. Patriak is nu in balbezit. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 1:5

57e minuut.
Vukašinović kopt de bal weg. Denizsoy is nu in balbezit. Denizsoy passt de bal in één keer door. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zele is nu in balbezit. Zele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Albuşel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denizsoy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 1:6

65e minuut.
Gundersen met een sublieme pass. Daar is Tutkun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata schiet op doel. Kams bokst de bal weg.

71e minuut.
Denizsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guelman de bal. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. Kams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Aranburu probeert naar een medespeler te passen. Malakyan rent richting de bal. Rivasplata onderschept slim de pass. Rivasplata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 1:7

90e minuut.
Mocó bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci verovert de bal door een tackle van achteren. Antoci geeft een hoge lob. Gundersen krijgt zijn hoofd ertegen. Kaczmarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 61%, FFST 39%.
OSW Południowi (L)egioniści - FFST 2:7