Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFST OSW Południowi (L)egioniści
XD Tactiek ?!?
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 31.1
solid Schieten adequate
adequate Passen weak
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Năstase rent richting de bal. Mikołajski verovert de bal door een tackle van achteren. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata schiet op doel. Axis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FFST - OSW Południowi (L)egioniści 1:0

12e minuut.
Wojna rent richting de bal. Wojna geeft een hoge lob. Karpiuk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Aranburu de bal onder controle te krijgen. Płatosz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Denizsoy met een sublieme pass. Bua speelt de bal door. Axis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata verovert de bal door een tackle van achteren. Rivasplata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sanchev geeft een lange en hoge pass. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe geeft de bal voor. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarski bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Lanchares de bal onder controle te krijgen. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FFST - OSW Południowi (L)egioniści 1:1

18e minuut.
Abascal passt de bal in één keer door. Rivasplata rent richting de bal. Met opzet legt Cavadov zijn tegenspeler op de grond. Rivasplata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rivasplata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yevtushok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Axis onderschept slim de pass. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. Yevtushok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFST - OSW Południowi (L)egioniści 2:1

22e minuut.
Płatosz speelt de bal door. Hulán rent richting de bal. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Aranburu kan de bal niet met de borst controleren. Aranburu probeert naar een medespeler te passen. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata schiet op doel. Axis probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rivasplata verovert de bal door een tackle van achteren. Rivasplata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Năstase de bal. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Hulán is nu in balbezit. Aranburu onderschept slim de pass. Aranburu met een sublieme pass. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata draait met de bal, schiet en ... Yevtushok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFST 30%, OSW Południowi (L)egioniści 70%.
FFST - OSW Południowi (L)egioniści 2:1

51e minuut.
Axis geeft een hoge lob. Sanchev kopt de bal weg. Denizsoy met een sublieme pass. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski geeft een lange en hoge pass. Rivasplata is nu in balbezit. Rivasplata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFST - OSW Południowi (L)egioniści 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFST 26%, OSW Południowi (L)egioniści 74%.
FFST - OSW Południowi (L)egioniści 3:1