Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelobaz Fuchsik
343 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 49.4
goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Fanuzzi passt de bal in één keer door. Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli geeft een lange en hoge pass. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski schiet op doel. Pirrone bokst de bal weg.

10e minuut.
Pietrkiewicz is nu in balbezit. Mascoli geeft een lange en hoge pass. Daar is Olchawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Pirrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Merlin geeft de bal voor. Plazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç maakt een afschuwelijke overtreding. Uztunç krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mascoli is nu in balbezit. Mascoli passt de bal zonder na te denken. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski schiet op doel. Pirrone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - Fuchsik 0:1

18e minuut.
Buftea speelt de bal door. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski met een sublieme pass. Ramaioli is nu in balbezit. Ramaioli haalt uit met een fantastische trap. Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Beech passt de bal met de wreef. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lamperski passt de bal met de wreef. Uztunç is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Olchawa ... Strafschop! Uztunç raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fanuzzi neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ramaioli passt de bal zonder na te denken. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Pietrkiewicz speelt de bal door. Molkowski heeft problemen om de bal te vangen. Molkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Merlin verovert de bal door een tackle van achteren. Merlin met een sublieme pass. Gavazzeni probeert naar een medespeler te passen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 58%, Fuchsik 42%.
Team Kelobaz - Fuchsik 0:1

65e minuut.
Buftea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

68e minuut.
Zadorin geeft een lange en hoge pass. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ramaioli de bal onder controle te krijgen. Ramaioli schiet op doel. Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Czub de bal. Lamperski rent richting de bal. Lamperski passt de bal in één keer door. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gavazzeni is nu in balbezit. Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Barek geeft een hoge lob. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa geeft een lange en hoge pass. Turyanskiy met een sublieme pass. Uztunç rent richting de bal. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Pirrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lamperski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Czub raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 54%, Fuchsik 46%.
Team Kelobaz - Fuchsik 0:1