Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kraska Jasieniec K.S Wysiolek Luborzycki
523 Tactiek 442 atak
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 35.5
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Lages passt de bal zonder na te denken. Bru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bru passt de bal met de wreef. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Solehan speelt de bal door. Daar is Bekakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekakis passt de bal met de wreef. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Yudin geeft de bal voor. Daar is Bessone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone verovert de bal door een tackle van achteren. Bessone schiet op doel. Felípez bokst de bal weg.

7e minuut.
Fridman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soltész rent richting de bal. Soltész geeft een lange en hoge pass. Felípez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bessone is nu in balbezit. Fridman rent richting de bal. Bessone onderschept slim de pass. Bessone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - K.S Wysiolek Luborzycki 1:0

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seoane neemt de hoekschop. Balogh speelt de bal door. Bessone is nu in balbezit. Bessone draait met de bal, schiet en ... Felípez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Soltész verovert de bal door een tackle van achteren. Soltész geeft een lange en hoge pass. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - K.S Wysiolek Luborzycki 2:0

43e minuut.
Kroonburg geeft een hoge lob. Onofraş is nu in balbezit. Bessone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bessone krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Lages met een sublieme pass. Soltész heeft problemen om de bal te vangen. Põlendik rent richting de bal. Soltész verovert de bal door een tackle van achteren. Soltész draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 35%, K.S Wysiolek Luborzycki 65%.
GKS Kraska Jasieniec - K.S Wysiolek Luborzycki 2:0

63e minuut.
Balogh speelt de bal door. Bessone rent richting de bal. Bessone passt de bal zonder na te denken. Soltész is nu in balbezit. Soltész schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lages rent richting de bal. Lages passt de bal zonder na te denken. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész geeft een lange en hoge pass. Bessone krijgt zijn hoofd ertegen. Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Bru kopt de bal weg. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész geeft een hoge lob. Bessone krijgt zijn hoofd ertegen. Felípez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - K.S Wysiolek Luborzycki 3:0

78e minuut.
Pillai geeft de bal voor. Soltész kopt de bal weg. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone haalt uit met een fantastische trap. Fridman probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Lages met een sublieme pass. Bessone probeert de bal met de borst te controleren. Bessone passt de bal zonder na te denken. Soltész rent richting de bal. Soltész haalt uit met een fantastische trap. Felípez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bru geeft een lange en hoge pass. Yudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudin passt de bal met de wreef. Wilczak heeft problemen om de bal te vangen. Wilczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Felípez trapt de bal weg. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Yudin probeert naar een medespeler te passen. Bessone is nu in balbezit. Bessone schiet op doel. Felípez bokst de bal weg.

85e minuut.
Bessone onderschept slim de pass. Bessone met een sublieme pass. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Felípez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - K.S Wysiolek Luborzycki 4:0

86e minuut.
Lages met een sublieme pass. Soltész rent richting de bal. Soltész passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wilczak de bal. Wilczak draait met de bal, schiet en ... Felípez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 28%, K.S Wysiolek Luborzycki 72%.
GKS Kraska Jasieniec - K.S Wysiolek Luborzycki 4:0