Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Wysiolek Luborzycki GKS Kraska Jasieniec
442 atak Tactiek 523
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 50.6
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Põlendik onderschept slim de pass. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Põlendik. Lages wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Varga onderschept slim de pass. Varga speelt de bal door. Bru rent richting de bal. Bekakis verovert de bal door een tackle van achteren. Bekakis schiet op doel. Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling geeft de bal voor. Huber kopt de bal weg. Wilczak rent richting de bal. Wilczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fridman geeft een hoge lob. Inworp. Ayache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lages rent richting de bal. Lages geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Talik passt de bal met de wreef. Onofraş rent richting de bal. Bessone verovert de bal door een tackle van achteren. Bessone schiet op doel. Fridman probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Huber verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seoane met een snelle inworp. Bessone rent richting de bal. Bessone schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kroonburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroonburg passt de bal in één keer door. Soltész speelt de bal door. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Felípez trapt de bal weg. Wilczak kopt de bal weg. Bessone rent richting de bal. Bessone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Felípez met een harde bal richting middenveld. Lages kopt de bal weg. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 61%, GKS Kraska Jasieniec 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S Wysiolek Luborzycki - GKS Kraska Jasieniec 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilczak geeft een hoge lob. Bessone maakt een snoekduik en kopt de bal. Felípez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pillai speelt de bal door. Talik is nu in balbezit. Talik probeert naar een medespeler te passen. Bessone is nu in balbezit. Bessone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wysiolek Luborzycki - GKS Kraska Jasieniec 0:1

58e minuut.
Ayache speelt de bal door. Lages rent richting de bal. Lages probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bessone de bal. Bessone haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pillai geeft een lange en hoge pass. Soltész kopt de bal weg. Klungelig pakt Onofraş de bal. Bessone rent richting de bal. Bessone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Huber is nu in balbezit. Seoane onderschept slim de pass. Seoane probeert naar een medespeler te passen. Bekakis is nu in balbezit. Bekakis haalt uit met een fantastische trap. Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Soltész kopt de bal weg. Bessone heeft problemen om de bal te vangen. Fridman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone verovert de bal door een tackle van achteren. Bessone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Põlendik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soltész is nu in balbezit. Soltész geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pillai met een sublieme pass. Lages rent richting de bal. Lages passt de bal met de wreef. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Felípez speelt de bal door. Lages kopt de bal weg. Daar is Bessone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bessone haalt uit met een fantastische trap. Felípez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ayache is nu in balbezit. Ayache geeft de bal voor. Bessone kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilczak de bal. Wilczak draait met de bal, schiet en ... Felípez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wysiolek Luborzycki 62%, GKS Kraska Jasieniec 38%.
K.S Wysiolek Luborzycki - GKS Kraska Jasieniec 0:1