Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egioniści FC Valentines
moja Tactiek asd
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
18 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 41.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Berta probeert de bal met de borst te controleren. Fumero rent richting de bal. Podleski verovert de bal door een tackle van achteren. Podleski schiet op doel. Borge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FC Valentines 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Chakarov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berta. Chakarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balotti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skočić is nu in balbezit. Skočić schiet op doel. zangrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egioniści - FC Valentines 1:1

6e minuut.
Brand passt de bal in één keer door. Malatyalı is nu in balbezit. Malatyalı passt de bal in één keer door. Podleski rent richting de bal. Podleski haalt uit met een fantastische trap. Borge bokst de bal weg.

7e minuut.
Sastre Reus geeft de bal voor. Skočić is nu in balbezit. Brand onderschept slim de pass. Lah onderschept slim de pass. Lah schiet op doel. zangrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Look zal de hoekschop nemen. Malatyalı controleert de bal met de borst. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ... zangrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Andolfi probeert naar een medespeler te passen. Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta speelt de bal door. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gömleksiz rent richting de bal. Kabouroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouroglou passt de bal zonder na te denken. Podleski rent richting de bal. Podleski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta met een sublieme pass. Klungelig pakt Podleski de bal. Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gömleksiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Malatyalı passt de bal zonder na te denken. Gömleksiz rent richting de bal. Gömleksiz passt de bal met de wreef. Podleski rent richting de bal. Podleski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Berta kopt de bal weg. Balotti rent richting de bal. Balotti geeft een lange en hoge pass. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Chakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chakarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FC Valentines 2:1

27e minuut.
Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalı onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gömleksiz de bal. Gömleksiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Brand geeft de bal voor. Carballeiras met een sublieme pass. Lah heeft problemen om de bal te vangen. Lah draait met de bal, schiet en ... zangrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

31e minuut.
Malatyalı passt de bal zonder na te denken. Andolfi probeert naar een medespeler te passen. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gömleksiz is nu in balbezit. Gömleksiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kania rent richting de bal. Kania geeft een hoge lob. Daar is Haapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gömleksiz schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Kabouroglou passt de bal zonder na te denken. Lah rent richting de bal. Klungelig pakt Lah de bal. Lah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FC Valentines 3:1

44e minuut.
Gömleksiz rent richting de bal. Gołomp onderschept slim de pass. Gołomp geeft een hoge lob. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap. zangrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 60%, FC Valentines 40%.
(L)egioniści - FC Valentines 3:1

51e minuut.
Lah probeert de bal aan de voet te houden. Andolfi rent richting de bal. Lah onderschept slim de pass. Lah draait met de bal, schiet en ... zangrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FC Valentines 4:1

54e minuut.
Fumero rent richting de bal. Podleski onderschept slim de pass. Podleski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Podleski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podleski haalt uit met een fantastische trap. Borge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berta rent richting de bal. Berta draait met de bal, schiet en ... Borge probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Callens geeft de bal voor. Sastre Reus probeert naar een medespeler te passen. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap. zangrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FC Valentines 5:1

58e minuut.
Balotti geeft een hoge lob. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov geeft een hoge lob. Skočić heeft problemen om de bal te vangen. Skočić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Balotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chakarov rent richting de bal. Sastre Reus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre Reus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skočić de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gołomp onderschept slim de pass. Gömleksiz onderschept slim de pass. Gömleksiz met een sublieme pass. Podleski rent richting de bal. Podleski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballeiras onderschept slim de pass. Carballeiras geeft een hoge lob. Lah rent richting de bal. Lah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FC Valentines 6:1

68e minuut.
Berta passt de bal in één keer door. Guentzel rent richting de bal. Guentzel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chakarov de bal. Chakarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Skočić rent richting de bal. Andolfi rent richting de bal. Lah onderschept slim de pass. Lah haalt uit met een fantastische trap. zangrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chakarov rent richting de bal. Chakarov haalt uit met een fantastische trap. zangrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Daar is Haapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapa met een sublieme pass. Carballeiras geeft de bal voor. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov rent richting de bal. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap. zangrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - FC Valentines 7:1

78e minuut.
Podleski kan de bal niet met de borst controleren. Podleski haalt uit met een fantastische trap. Haapa probeert de bal aan de voet te houden. Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Carballeiras kopt de bal weg. Daar is Brand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah is nu in balbezit. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić schiet op doel. zangrillo bokst de bal weg.

88e minuut.
Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski is nu in balbezit. Kabouroglou probeert naar een medespeler te passen. Gömleksiz rent richting de bal. Gömleksiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Malatyalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalı is nu in balbezit. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 53%, FC Valentines 47%.
(L)egioniści - FC Valentines 7:1