Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Valentines (L)egioniści
asd Tactiek moja
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Inworp. Look met een snelle inworp. Carballeiras geeft een lange en hoge pass. Sastre Reus kan de bal niet met de borst controleren. Sastre Reus geeft de bal voor. zangrillo bokst de bal weg. Lah rent richting de bal. Lah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valentines - (L)egioniści 0:1

2e minuut.
Gömleksiz heeft problemen om de bal te vangen. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah verovert de bal door een tackle van achteren. Lah haalt uit met een fantastische trap. zangrillo bokst de bal weg.

5e minuut.
Haapa met een harde bal richting middenveld. Sastre Reus kopt de bal weg. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ... zangrillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Doeltrap. Borge met een harde bal richting middenveld. Sastre Reus speelt de bal door. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov haalt uit met een fantastische trap. zangrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Chakarov kopt de bal weg. Daar is Kabouroglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skočić speelt de bal door. Look bereikt de bal nog maar net als eerste. Look geeft een hoge lob. zangrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gömleksiz is nu in balbezit. Fumero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gömleksiz. Gömleksiz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Andolfi geeft een lange en hoge pass. Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Balotti zijn tegenspeler op de grond. Balotti krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Carballeiras is nu in balbezit. Berta verovert de bal door een tackle van achteren. Berta passt de bal zonder na te denken. Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gömleksiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Carballeiras is nu in balbezit. Podleski verovert de bal door een tackle van achteren. Fumero onderschept slim de pass. Berta rent richting de bal. Berta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valentines 55%, (L)egioniści 45%.
FC Valentines - (L)egioniści 0:1

46e minuut.
Lah met een sublieme pass. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gömleksiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gömleksiz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

47e minuut.
Skočić verovert de bal door een tackle van achteren. Shahril is nu in balbezit. Shahril passt de bal in één keer door. Skočić rent richting de bal. Skočić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Haapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapa speelt de bal door. Shahril heeft problemen om de bal te vangen. Skočić is nu in balbezit. Skočić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Look neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lah krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valentines - (L)egioniści 0:2

61e minuut.
Guentzel geeft de bal voor. Kania is nu in balbezit. Sastre Reus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sastre Reus krijgt een gele kaart. Kania raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Sastre Reus kopt de bal weg. Chakarov rent richting de bal. Andolfi met een sublieme pass. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Sastre Reus rent richting de bal. Sastre Reus haalt uit met een fantastische trap. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valentines - (L)egioniści 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valentines 58%, (L)egioniści 42%.
FC Valentines - (L)egioniści 0:3