Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuchsik OSW Południowi (L)egioniści
442 Tactiek ?!?
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Gavazzeni kopt de bal weg. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović geeft een hoge lob. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Quintanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Malakyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsuk met de inworp. Mascoli geeft een lange en hoge pass. Uztunç springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - OSW Południowi (L)egioniści 1:0

19e minuut.
Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk speelt de bal door. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - OSW Południowi (L)egioniści 2:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli geeft de bal voor. Uztunç springt en kopt de bal. Kams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Merlin met een snelle inworp. Borsuk rent richting de bal. Borsuk geeft de bal voor. Uztunç springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - OSW Południowi (L)egioniści 3:0

33e minuut.
Fanuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkun onderschept slim de pass. Tutkun geeft de bal voor. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan geeft een hoge lob. Uztunç is nu in balbezit. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Borsuk passt de bal in één keer door. Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli geeft een lange en hoge pass. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 33%, OSW Południowi (L)egioniści 67%.
Fuchsik - OSW Południowi (L)egioniści 3:0

50e minuut.
Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli onderschept slim de pass. Mascoli passt de bal zonder na te denken. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Turyanskiy is nu in balbezit. Turyanskiy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malakyan de bal. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Kams bokst de bal weg.

76e minuut.
Turyanskiy met de inworp. Gavazzeni heeft problemen om de bal te vangen. Gavazzeni geeft een lange en hoge pass. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - OSW Południowi (L)egioniści 4:0

83e minuut.
Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci passt de bal met de wreef. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - OSW Południowi (L)egioniści 4:1

85e minuut.
Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović passt de bal met de wreef. Parpan rent richting de bal. Gundersen onderschept slim de pass. Gundersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Borsuk met een snelle inworp. Zele verovert de bal door een tackle van achteren. Tutkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fanuzzi geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fuchsik - OSW Południowi (L)egioniści 5:1

89e minuut.
Malakyan met een sublieme pass. Gavazzeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guelman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuchsik 37%, OSW Południowi (L)egioniści 63%.
Fuchsik - OSW Południowi (L)egioniści 5:1