Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSW Południowi (L)egioniści Fuchsik
?!? Tactiek 442
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 50
good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Vukašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašinović geeft de bal voor. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen verovert de bal door een tackle van achteren. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Guelman onderschept slim de pass. Guelman geeft een hoge lob. Tutkun probeert de bal aan de voet te houden. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kams trapt de bal weg. Mascoli kopt de bal weg. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gundersen is nu in balbezit. van der Pavert bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pavert passt de bal met de wreef. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen schiet op doel. Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vukašinović onderschept slim de pass. Tutkun is nu in balbezit. Fanuzzi begaat een overtreding. Fanuzzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 69%, Fuchsik 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSW Południowi (L)egioniści - Fuchsik 0:0

58e minuut.
Zele is nu in balbezit. Zele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borsuk met een snelle inworp. Mascoli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uztunç is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Fuchsik 0:1

60e minuut.
Klungelig pakt Mascoli de bal. Mascoli passt de bal in één keer door. Malakyan is nu in balbezit. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Kams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Alcalá geeft een hoge lob. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft een lange en hoge pass. Gundersen rent richting de bal. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gundersen rent richting de bal. Beech is nu in balbezit. Gundersen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gundersen krijgt een gele kaart. Beech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Alcalá moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alcalá schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Merlin passt de bal in één keer door. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk geeft de bal voor. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski geeft een hoge lob. Kams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
van der Pavert controleert de bal met de borst. van der Pavert geeft de bal voor. Parpan probeert de bal aan de voet te houden. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
van der Pavert is nu in balbezit. van der Pavert probeert naar een medespeler te passen. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSW Południowi (L)egioniści - Fuchsik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 63%, Fuchsik 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSW Południowi (L)egioniści - Fuchsik 1:1