Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Gostyń MZKS ŁĘCZYCE
442 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 37
goed Schieten matig
solide Passen matig
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Renner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boev met een snelle inworp. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tudor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner passt de bal met de wreef. Akkus rent richting de bal. Akkus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gorzeński rent richting de bal. Gorzeński met een sublieme pass. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Viza de bal onder controle te krijgen. Ilis bokst de bal weg. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - MZKS ŁĘCZYCE 0:1

13e minuut.
Bzdęga onderschept slim de pass. Bzdęga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavliš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberteufel geeft een hoge lob. Paal! Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ikävalko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikävalko passt de bal zonder na te denken. Oberteufel heeft problemen om de bal te vangen. Oberteufel schiet op doel. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Renner is nu in balbezit. Stygienko verovert de bal door een tackle van achteren. Boev geeft een hoge lob. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Akkus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zapiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapiec geeft een lange en hoge pass. Stygienko probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Glatz met een sublieme pass. Zapiec is nu in balbezit. Zapiec passt de bal zonder na te denken. Valdés is nu in balbezit. Valdés geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Belman speelt de bal door. Chojna rent richting de bal. Pavliš onderschept slim de pass. Pavliš geeft de bal voor. Akkus springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mamet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chojna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 53%, MZKS ŁĘCZYCE 47%.
KP Gostyń - MZKS ŁĘCZYCE 0:1

50e minuut.
Ximenes is nu in balbezit. Ximenes geeft een lange en hoge pass. Belman is nu in balbezit. Oberteufel verovert de bal door een tackle van achteren. Oberteufel geeft een lange en hoge pass. Gogola bokst de bal weg.

55e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev geeft de bal voor. Gorzeński rent richting de bal. Gorzeński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ximenes kopt de bal weg. Akkus heeft problemen om de bal te vangen. Ikävalko rent richting de bal. Zapiec verovert de bal door een tackle van achteren. Zapiec probeert naar een medespeler te passen. Ilis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. MacGilvernock komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Cristinel komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gorzeński probeert naar een medespeler te passen. MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock passt de bal met de wreef. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zapiec heeft problemen om de bal te vangen. Oberteufel rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 40%, MZKS ŁĘCZYCE 60%.
KP Gostyń - MZKS ŁĘCZYCE 0:1