Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF Boston Witchers
GK_new Tactiek 343
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 49.2
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Modry de bal. Modry draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Nogay de bal. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Galuska geeft de bal voor. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ... Pârvu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Boston Witchers 1:0

12e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet met een sublieme pass. Baliţiu speelt de bal door. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Thabet speelt de bal door. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry passt de bal met de wreef. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Nogay passt de bal met de wreef. Daar is Bombarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuska begaat een overtreding. Galuska krijgt een gele kaart. Bombarda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bombarda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ignasiak krijgt zijn hoofd ertegen. López Revuelta bokst de bal weg. Misiewicz kopt de bal weg. Bombarda geeft de bal voor. Daar is Wołczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn draait met de bal, schiet en ... López Revuelta bokst de bal weg.

21e minuut.
Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska begaat een overtreding. Präger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baliţiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ignasiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ignasiak kopt de bal weg. Bovyn is nu in balbezit. Met opzet legt Thabet zijn tegenspeler op de grond. Thabet krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Kräuchi met de inworp. Nogay is nu in balbezit. Nogay geeft een hoge lob. Ignasiak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Misiewicz geeft de bal voor. Radunović controleert de bal met de borst. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. Pârvu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Boston Witchers 2:0

40e minuut.
Pasek passt de bal met de wreef. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Radunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Boston Witchers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 53%, Boston Witchers 47%.
Górnik Konin CF - Boston Witchers 3:0

49e minuut.
Galuska speelt de bal door. Ielcean geeft de bal voor. Nast is nu in balbezit. Nast schiet op doel. Pârvu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Cara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean onderschept slim de pass. Ielcean passt de bal in één keer door. Nast is nu in balbezit. Nast draait met de bal, schiet en ... Pârvu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Radunović kopt de bal weg. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean speelt de bal door. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Carpano verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galuska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Modry krijgt zijn hoofd ertegen. Pârvu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz geeft de bal voor. Radunović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gremmo komt het veld opgelopen. Quishpe komt het veld opgelopen. Borys komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Müntener geeft een hoge lob. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean passt de bal met de wreef. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ... Pârvu bokst de bal weg.

81e minuut.
Galuska passt de bal in één keer door. Daar is Thabet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuska met een sublieme pass. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Baliţiu ... Strafschop! Modry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Modry neemt zijn aanloop. Pârvu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Boston Witchers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 47%, Boston Witchers 53%.
Górnik Konin CF - Boston Witchers 4:0