Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lumumbowo INO GIEKSA
4 Tactiek lolek
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Więckowiak is nu in balbezit. Więckowiak passt de bal met de wreef. Riigov heeft problemen om de bal te vangen. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Xingguang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Răileanu geeft de bal voor. Sowza is nu in balbezit. Sowza passt de bal in één keer door. Răileanu geeft een hoge lob. Longoni springt en kopt de bal. Xingguang bokst de bal weg.

25e minuut.
Zencefil is nu in balbezit. Zencefil geeft een hoge lob. Ghviniashvili kan de bal niet met de borst controleren. Ghviniashvili schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riigov de bal onder controle te krijgen. Xingguang bokst de bal weg.

27e minuut.
Chiacu kopt de bal weg. Zencefil is nu in balbezit. Calheiros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calheiros krijgt een gele kaart. Zencefil raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghviniashvili neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xingguang bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil geeft een lange en hoge pass. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Xingguang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zencefil met een sublieme pass. Riigov rent richting de bal. Longoni verovert de bal door een tackle van achteren. Longoni schiet op doel. Xingguang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - INO GIEKSA 1:0

45e minuut.
Romańczuk rent richting de bal. Knioła verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Korycki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Korycki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Knioła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reinke komt bij de bal en schiet. Jaszczur kan de bal niet met de borst controleren. Knioła is nu in balbezit. Knioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 24%, INO GIEKSA 76%.
FC Lumumbowo - INO GIEKSA 1:0

47e minuut.
Więckowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răileanu rent richting de bal. Răileanu passt de bal met de wreef. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Longoni met een sublieme pass. Reinke speelt de bal door. Daar is Zencefil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zencefil geeft de bal voor. Ghviniashvili maakt een snoekduik en kopt de bal. Xingguang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ghviniashvili controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Riigov neemt vlug de vrije trap. Jaszczur heeft problemen om de bal te vangen. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel. Łącki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Chiacu speelt de bal door. Longoni rent richting de bal. Longoni speelt de bal door. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Xingguang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Răileanu kopt de bal weg. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni passt de bal met de wreef. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Xingguang bokst de bal weg.

90e minuut.
Chiacu passt de bal met de wreef. Zencefil rent richting de bal. Zencefil probeert naar een medespeler te passen. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 32%, INO GIEKSA 68%.
FC Lumumbowo - INO GIEKSA 1:0