Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Pro FC KP Gostyń
28.02.21 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 42.2
solide Schieten goed
matig Passen solide
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Wielgus probeert naar een medespeler te passen. Viza rent richting de bal. Viza passt de bal zonder na te denken. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sobieszewski kopt de bal weg. Mamet is nu in balbezit. Mamet passt de bal in één keer door. Akkus is nu in balbezit. Akkus draait met de bal, schiet en ... Mikami bokst de bal weg.

13e minuut.
Ikävalko probeert naar een medespeler te passen. Snopek is nu in balbezit. Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Akkus haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - KP Gostyń 0:1

18e minuut.
Perähuhta passt de bal met de wreef. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes met een sublieme pass. Daar is Akkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkus geeft een lange en hoge pass. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Perähuhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perähuhta passt de bal in één keer door. Akkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - KP Gostyń 0:2

37e minuut.
Akkus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Snopek. Akkus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perähuhta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oberteufel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 54%, KP Gostyń 46%.
United Pro FC - KP Gostyń 0:2

49e minuut.
Daar is Berchtold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berchtold passt de bal in één keer door. Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz geeft een hoge lob. Onório geeft de bal voor. Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Daar is Pavliš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavliš probeert naar een medespeler te passen. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Onório rent richting de bal. Renner verovert de bal door een tackle van achteren. Renner met een sublieme pass. Daar is Akkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkus schiet op doel. Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Viza verovert de bal door een tackle van achteren. Viza geeft een hoge lob. Daar is Snopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snopek geeft een hoge lob. Gwiżdż krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz geeft de bal voor. Kartozia kopt de bal weg. Nappi rent richting de bal. Nappi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Renner speelt de bal door. Ximenes is nu in balbezit. Wielgus begaat een overtreding. Wielgus krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Stroniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikävalko begaat een overtreding. Stroniarz raakt geblesseerd tijdens het duel. MacGilvernock komt het veld opgelopen. Cristinel komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Nappi kopt de bal weg. Viza rent richting de bal. Viza geeft een hoge lob. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Nappi is nu in balbezit. Nappi speelt de bal door. Kartozia rent richting de bal. Kartozia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 46%, KP Gostyń 54%.
United Pro FC - KP Gostyń 0:2