Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:49
  • Competitiewedstrijd: Liga V.220 [del]
  • Stadion: TD Garden
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11374
Boston Witchers KP Gostyń
343 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 42.3
goed Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Akkus is nu in balbezit. Akkus passt de bal in één keer door. Oberteufel is nu in balbezit. Oberteufel schiet op doel. Pârvu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kräuchi speelt de bal door. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak passt de bal zonder na te denken. Nogay rent richting de bal. Nogay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - KP Gostyń 1:0

9e minuut.
Glatz geeft een lange en hoge pass. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel probeert naar een medespeler te passen. Akkus rent richting de bal. Akkus schiet op doel. Pârvu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Ignasiak rent richting de bal. Mamet verovert de bal door een tackle van achteren. Mamet geeft een hoge lob. Nogay rent richting de bal. Nogay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Nogay rent richting de bal. Kräuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kräuchi geeft de bal voor. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kräuchi passt de bal in één keer door. Bovyn is nu in balbezit. Präger met een sublieme pass. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Ilis bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Renner de bal. Kräuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kräuchi speelt de bal door. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bovyn rent richting de bal. Ikävalko verovert de bal door een tackle van achteren. Ikävalko speelt de bal door. Präger is nu in balbezit. Präger geeft de bal voor. Ilis bokst de bal weg.

24e minuut.
Viza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oberteufel de bal. Carpano probeert naar een medespeler te passen. Nogay is nu in balbezit. Nogay schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Perähuhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn onderschept slim de pass. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Oberteufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpano is nu in balbezit. Carpano passt de bal met de wreef. Daar is Oberteufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberteufel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boston Witchers - KP Gostyń 1:1

39e minuut.
Perähuhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perähuhta passt de bal zonder na te denken. Bovyn rent richting de bal. Bovyn schiet op doel. Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - KP Gostyń 2:1

40e minuut.
Bombarda geeft een hoge lob. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak speelt de bal door. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nogay is nu in balbezit. Nogay draait met de bal, schiet en ... Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 38%, KP Gostyń 62%.
Boston Witchers - KP Gostyń 2:1

50e minuut.
Ximenes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perähuhta is nu in balbezit. Perähuhta geeft de bal voor. Klungelig pakt Akkus de bal. Akkus haalt uit met een fantastische trap. Pârvu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oberteufel is nu in balbezit. Oberteufel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boston Witchers - KP Gostyń 2:2

56e minuut.
Baliţiu onderschept slim de pass. Baliţiu passt de bal in één keer door. Nogay rent richting de bal. Nogay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Glatz geeft de bal voor. Inworp. Bombarda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Präger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ikävalko passt de bal met de wreef. Akkus is nu in balbezit. Akkus passt de bal in één keer door. Oberteufel is nu in balbezit. Oberteufel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacGilvernock komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bombarda passt de bal zonder na te denken. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak passt de bal zonder na te denken. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Perähuhta passt de bal met de wreef. Pavliš probeert naar een medespeler te passen. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel schiet op doel. Pârvu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - KP Gostyń 2:3

71e minuut.
Cristinel komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Kräuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay is nu in balbezit. Kräuchi rent richting de bal. Kräuchi geeft een lange en hoge pass. Paal!

82e minuut.
Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak met een sublieme pass. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn draait met de bal, schiet en ... Mamet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Präger passt de bal met de wreef. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu probeert naar een medespeler te passen. Bovyn rent richting de bal. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 46%, KP Gostyń 54%.
Boston Witchers - KP Gostyń 2:3