Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS ŁĘCZYCE FC Lumumbowo
442 Tactiek 4
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
37.5 gemiddelde waardering 55.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Więckowiak met een sublieme pass. Longoni rent richting de bal. Longoni speelt de bal door. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Chiacu de bal onder controle te krijgen. Ghviniashvili is nu in balbezit. Longoni rent richting de bal. Longoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - FC Lumumbowo 0:1

14e minuut.
Romańczuk rent richting de bal. Romańczuk geeft een hoge lob. Adan rent richting de bal. Adan geeft een hoge lob. Ghviniashvili krijgt zijn hoofd ertegen. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Adan geeft de bal voor. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil passt de bal in één keer door. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni draait met de bal, schiet en ... Gogola bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chiacu speelt de bal door. Longoni rent richting de bal. Longoni passt de bal in één keer door. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zencefil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belman heeft problemen om de bal te vangen. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ghviniashvili rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zencefil neemt de hoekschop. Więckowiak heeft problemen om de bal te vangen. Escobar rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 64%, FC Lumumbowo 36%.
MZKS ŁĘCZYCE - FC Lumumbowo 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Anemogiannis de bal. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Chojna heeft problemen om de bal te vangen. Zapiec is nu in balbezit. Longoni onderschept slim de pass. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Chojna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gogola bokst de bal weg.

56e minuut.
Zencefil geeft de bal voor. Longoni kopt de bal weg. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Longoni de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chiacu geeft een hoge lob. Daar is Longoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni verovert de bal door een tackle van achteren. Longoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni met een sublieme pass. Chojna is nu in balbezit. Longoni is nu in balbezit. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Gogola bokst de bal weg.

64e minuut.
Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili passt de bal met de wreef. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni schiet op doel. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chojna geeft een hoge lob. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Adan speelt de bal door. Longoni rent richting de bal. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Gogola bokst de bal weg.

68e minuut.
Adan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Longoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chojna krijgt een gele kaart. Longoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Longoni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - FC Lumumbowo 0:2

70e minuut.
Ghviniashvili rent richting de bal. Więckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowiak geeft de bal voor. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Chiacu kopt de bal weg. Zencefil geeft een hoge lob. Adan speelt de bal door. Longoni heeft problemen om de bal te vangen. Longoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Więckowiak passt de bal met de wreef. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - FC Lumumbowo 0:3

82e minuut.
Inworp. Więckowiak met de inworp. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 81%, FC Lumumbowo 19%.
MZKS ŁĘCZYCE - FC Lumumbowo 0:3